PREŠAO MU PREKO RUKE

NALAZI OBDUKCIJE RASVJETLJAVAJU DETALJE PROMETNE NESREĆE: Braco je već ležao na cesti kad je Cetinski prešao autom preko njega

Istraga u slučaju stradavanja 62-godišnjaka u Pustoj ulici u Rovinju i dalje je u tijeku, no procurili su neki rezultati obdukcije.

Ibrahim Kevljanin Braco, 62-godišnjak na kojeg je prije 11 dana u Rovinju svojim automobilom naletio Tony Cetinski, već je ležao na kolniku u trenutku naleta automobila. Kako su pokazali obdukcija, očevid i vještačenje, lijevi prednji kotač Mercedesa prešao je preko Kevljaninove nadlaktice prouzročivši mu podljeve koji sami po sebi nisu bili smrtonosni, piše Jutarnji list.

Policija je zatražila i provjeru je li poznati pjevač u trenutku nesreće koristio mobitel.

Izvidi koji se provode su, upozoravaju u pulskom tužiteljstvu, tajni, no kako se neslužbeno doznaje, jučer su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja u MUP-ovom centru ‘Ivan Vučetić’.

TUŽNA ISPOVIJEST ČOVJEKA ČIJEG JE BRATA PREGAZIO TONY CETINSKI: ‘Željan sam ga ostao, a ni na sahranu mu neću otići’

‘Nadao sam se da je živ’

Toni Cetinski kazao je nedavno za Gloriju, kako je tog dana u Pustoj ulici vozio sporo, ali da je u jednom trenutku osjetio nešto ispod podvozja automobila. Izašao je iz vozila i pogledao ispod, ali ništa nije vidio. Kad je pogledao iz drugog kuta, shvatio je što se dogodilo.

‘Nadao sam se da je živ. Uletio sam u frizeraj preko puta i vikao da zovu hitnu i policiju. Zatim sam odjurio do prtljažnika i tražio dizalicu da podignem vozilo i oslobodim tijelo. Pokušavao sam učiniti nešto da spasim čovjeka, ali nisam uspio. Liječnica hitne pomoći po dolasku je odmah konstatirala da nema znakova života. Ta nemoć, činjenica da mu ne mogu nikako pomoći, užasan je osjećaj’, rekao je Cetinski za Gloriju.

POKOPAN IBRAHIM KEVLJANIN, NITKO IZ OBITELJI CETINSKI SE NIJE POJAVIO NA POGREBU: ‘Oni su preveliki za nas male ljude’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr