RASPJEVANI ESDEPEOVCI

NAKON IZBORNOG OKRŠAJA – FEŠTA! Bernardić i Ostojić se zagrlili pa zapjevali ‘Ružu crvenu’

Iako su vodili oštru kampanju ne štedeći se međusobno, nakon drugog kruga izbora za predsjednika SDP-a obojica su kandidata, pobjednik Davor Bernardić i pobijeđeni Ranko Ostojić, zagrljeni zapjevali.

Ostojić je, naime, nakon proglašenja rezultata izbora na Iblerovom trgu, upriličio privatni tulum u jednom klubu u Savskoj ulici, pišu 24 sata.

MILANOVIĆ ‘GRMIO’ U SREDIŠNJICI SDP-a: ‘Europa je turbulentna. Nije jasno kamo stvari idu!’

Bernardić i dvojica Ostojića dohvatili se mikrofona

Na feštu je pozvao i Bernardića koji se u jednom trenutku pojavio u klubu u Savskoj, dok su njegovi pristaše slavili u prostorijama zagrebačkog SDP-a u Praškoj ulici.

Novog šefa stranke nisu dočekali zvižduci, tek poneki huk Ostojiću bliskih članova. Atmosfera se ubrzo popravila kada je Bernardić skupa s Ostojićem dohvatio mikrofon i od benda zatražio da mu ispuni glazbenu želju – pjesmu “Ruža crvena”.

Obojica su je zapjevali, a na pozornici im se pretkraj pjesme pridružio i Rajko Ostojić, Bernardićev najbliži suradnik, pa su pjesmu dovršili u tercetu.

Kad su svoje otpjevali, Bernardić je obišao čitav klub i rukova se sa svim ostojićevim pristašama, a zatim u društvu drugog Ostojića, Vedrana Banića, Franka Vidovića i Domagoja Hajdukovića otišao svojim putem.

ZAOKRET ULIJEVO: Kandidati za predsjednika SDP-a zalažu se za ‘vraćanje pravoj socijaldemokraciji’

“Zašto HDZ neće nikada imati ovakav duet?”

24 sata pišu kako je s Bernardićem na Ostojićev tulum došao i Arsen Bauk, koji se spominje kao budući glavni tajnik stranke.

Sam Bauk je duet Bernardića i Ostojić prokomentirao na Facebooku napisavši da bi “do prije šest mjeseci bi bilo nezamislivo da pobjednik kao Milanović dođe na tulum poraženog kao Komadine i još k tome pjeva s njime”. Rajko Ostojić je, pak, kazao da HDZ ovakav duet ne bi imao nikada jer im za to trebaju dva kandidata.

Kako je zvučao duet Beranrdića i Ostojića možete poslušati i pogledati OVDJE.

Povratak na Net.hr