NAKON 'AFERE LIPICANAC' ERGELA ĐAKOVO IMA NOVOG RAVNATELJA: / Među 16 kandidata izabran Nikola Grizelj

Image
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Grizelj je bio jedan od 16 kandidata koji su se javili na natječaj za izbor i imenovanje novog ravnatelja, raspisan krajem siječnja nakon što je zbog afere 'lipicanac'

28.2.2019.
14:13
Marko Mrkonjić/PIXSELL
Play logo

Novi ravnatelj Državne ergele Đakovo i Lipik je Nikola Grizelj iz Đakova, jednoglasno je u četvrtak odlučilo Upravno vijeće te ustanove.

U ime Upravnog vijeća Ergele Zdravko Barač rekao je kako Grizelj 25 godina radi na različitim poslovima vezanima za poljoprivredu i na gradskoj i na županijskoj razini, te na projektima za povlačenje EU sredstava. Nikola Grizelj na dužnost stupa u ponedjeljak, 4. ožujka, mandat mu traje četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši ravnatelj konja odveo kući pa ovaj podletio pod vlak

Ravnatelja, na razdoblje od četiri godine, imenuje Upravno vijeće Ergele na prijedlog ministra poljoprivrede. Grizelj je jedan od 16 kandidata koji su se javili na natječaj za izbor i imenovanje novog ravnatelja, raspisan krajem siječnja nakon što je zbog afere "lipicanac" ostavku dao dotadašnji ravnateljMirko Damjanović, koji je na toj dužnosti bio godinu i pol. Kandidati, među kojime pet žena, javili su se iz više županija.

Image
TRAŽI SE NOVI RAVNATELJ DRŽAVNE ERGELE ĐAKOVO I LIPIK: /

Evo koje uvjete mora ispunjavati osoba za tu poziciju

Image
TRAŽI SE NOVI RAVNATELJ DRŽAVNE ERGELE ĐAKOVO I LIPIK: /

Evo koje uvjete mora ispunjavati osoba za tu poziciju

Bivši je ravnatelj, kako su pisali mediji, za svog sina preko zimskih školskih praznika 'posudio', odnosno zakupio, konja s Ergele, no na konja je naletio vlak i usmrtio ga, ravnatelj je podnio ostavku, a u cijeli se slučaj uključila i policija istražujući kako je konj podletio pod vlak.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo