ŠIRI POSLOVANJE

NAJNAGRAĐIVANIJA DOMAĆA DIGITALNA AGENCIJA NASTAVLJA RASTI: U potrazi je za novim kadrovima, evo koga traže

Jedna od najdugovječnijih domaćih digitalnih agencija i najnagrađivanija agencija u Hrvatskoj u potrazi je za novim kadrovima

Zahvaljujući razvoju vlastitog softvera kojim planiraju snažni proboj na inozemna tržišta te pojačanoj potražnji za uslugama digitalnih komunikacija, jedna od najdugovječnijih digitalnih agencija na domaćem tržištu širi svoje poslovanje te je u potrazi za novim kadrovima s područja developmenta, dizajna i upravljanja projektima.

Iako po mnogočemu jedinstvena, ovu će godinu u Humanu pamtiti po brojnim uspjesima. Nakon što je ovog proljeća njihova web stranica proglašena najboljom na svijetu i nakon što su osvojili najprestižniju nagradu za izvrsnost u dizajnu, ova domaća digitalna agencija nastavlja rasti.

Osim što dugi niz godina za klijente iz različitih sektora razvijaju kreativna digitalna rješenja, nedavno su razvili vlastiti softver kojim planiraju snažnije zakoračiti na inozemna tržišta. Dodatno, digitalna transformacija kojoj svjedočimo posljednjih mjeseci potaknula je snažniju potražnju za njihovim uslugama što je Humanu otvorilo nove prilike. Tim koji trenutačno broji 43 ljudi smještenih u uredima u Zagrebu i Osijeku, uslijed daljnjeg rasta planiraju proširiti s čak 14 novih stručnjaka s kompetencijama na području developmenta, dizajna i upravljanja projektima.

HumanFoto: Human

„S namjerom da pojednostavimo kompleksne digitalne projekte, zahvaljujući 15-godišnjem iskustvu razvili smo vlastito rješenje za upravljanje različitim vrstama podataka (Digital Asset Management) te vlastitu platformu za upravljanje podacima (headless CMS), čime ulazimo u novi segment internet poslovanja. U tijeku je implementacija spomenutih rješenja u nekoliko domaćih komercijalnih projekata koji će biti predstavljeni krajem godine“, izjavila je Ivana Božanić, operativna direktorica Humana.

Opuštena atmosfera

Iako za sebe vole reći da su neozbiljni, u Humanu stvaraju ozbiljno dobre stvari, a ono na što su osobito ponosni je opuštena radna atmosfera zahvaljujući kojoj neki u Humanu rade i dulje od 15 godina. Balans između privatnog i poslovnog osobito im je važan, a svoj tim nedavno su obogatili specijalistom za ljudske resurse kako bi dodatno unaprjeđivali radne uvjete.

“Opuštena atmosfera pridonosi većoj kreativnosti i produktivnosti pa su kućni ljubimci i dobar smisao za humor dio naše svakodnevice. Ako zapnemo, ne lupamo glavom u zid već nastojimo naučiti nešto novo. Nismo formalisti i kod nas dobar argument uvijek pobjeđuje hijerarhiju“, opisuje atmosferu u Humanu Asja Erdelji, HR menadžerica.

HumanFoto: Human

Detaljne informacije o otvorenim radnim mjestima zainteresirani kandidati mogu pronaći na linku.

O Human

Agencija Human poznato je ime na regionalnoj digitalnoj sceni, a njihovi radovi redoviti su pobjednici na regionalnim i međunarodnim natjecanjima. S ukupno čak sedam nagrada za vlastitu web stranicu (osim Red Dot i dva Webbyja, dobili su Lovie, W3, CSS Winner i Mixx), jedna od najdugovječnijih domaćih digitalnih agencija ujedno je i najnagrađivanija u Hrvatskoj. Posljednja u nizu je nagrada Gold za Website Design i Silver za UX, Interface & Navigation na Indigo natjecanju. Indigo je relativno mlada nagrada, za iznimnost u dizajnu, jedinstvenost u ideji i inovativnost. Boduju se kvaliteta, originalnost i funkcionalnost.

Povratak na Net.hr