Play ponuda

Najgadnije vrijeđanje premijera dosad ovako je završilo

shimmer fallback

Zbog vrijeđanja premijera Zorana Milanovića Policijska uprava Šibensko-kninska prekršajno je prijavila predsjednika šibenske HVIDR-e Mladenka Spahiju.

23.3.2013.
9:08
Play ponuda

Mladenko Spahija je prošle nedjelje na konferenciji za novinare HDZ-a, na kojoj su komentirali premijerove riječi o izjavama Ruže Tomašić, Finskoj i građanskom ratu, prvog čovjeka Vlade nazvao ''stokom sitnog zuba'', riječima kojima je Tuđman 90-ih opisivao oporbu.

Policija je od Radio Šibenika zatražila i dobila audio snimku s konferencije za novinare gdje je, opisivao premijera Milanovića riječima neprimjerenim javnoj komunikaciji i vrijeđao, prijetio praćkom, kamenom i kolcem, te predlagao DNK analizu premijerove krvi, pišu 24sata.

Spahija je prijavljen za prekršaj po članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira koji kaže: ''Tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom ili kaznom zatvora do 30 dana''.

Play ponuda
Play ponuda