VRIJEDNA VIŠE OD 200.000 EURA

NAJČITANIJE AUSTRIJSKE NOVINE OBJAVILE REPORTAŽU O ISTRI: ‘Uspjeli smo uvjeriti da su gosti sigurni na odmoru’

‘Uspjeli smo uvjeriti gospođu Thomas da su gosti u Istri sigurni na odmoru i to je napisala kao preporuku. Bila je u Poreču i Rovinju sa svojom obitelji i bila je vrlo oduševljena’

Najčitanije austrijske novine Kronen Zeitung objavile su veliku reportažu o Istri u godini kada, kako kaže za Glas Istre Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije, definitivno nije lako dobiti medijski prostor u Austriji.

“Vidimo da se radi o koordiniranoj akciji na razini cijele države. Austrijska Vlada je prvo davala izuzetno izdašne potpore za vrijeme Covida-19, nakon toga je izdala preporuke svojim građanima da ne odlaze u inozemstvo te je predložila suradnju austrijskih medija i austrijskih gospodarstvenika da ulože u marketing i da promoviraju austrijske destinacije” kaže Ivošević za Glas Istre.

Međutim, dodaje, unatoč svemu tome, TZ Istre ipak je uspio izlobirati veliku reportažu o Istri u uglednom Kronen Zeitungu, najznačajnijem austrijskom dnevnom listu s milijunskim čitateljstvom. To se dogodilo zahvaljujući dugogodišnjeg partnerstva s austrijskom PR agencijom ART Redaktions team na čelu s dr. Wolfgangom Neuhuberom.

JESU LI NA OVOJ PLAŽI NAJNIŽE CIJENE NA JADRANU? Veliko pivo 10, kuglica sladoleda pet kuna, a jedna atrakcija je posve besplatna…

Osobno boravila u Istri

Gospođa Andrea Thomas, menadžerica odjela putovanja u Kronen Zeitungu, boravila je u Istri i zato je nastala ova reportaža. “Uspjeli smo uvjeriti gospođu Thomas da su gosti u Istri sigurni na odmoru i to je napisala kao preporuku. Bila je u Poreču i Rovinju sa svojom obitelji i bila je vrlo oduševljena”, rekao je Ivošević.

Prema njegovim riječima vrijednost reportaže je veća od 200.000 eura, a najavio je objavu još jedne značajne reportaže o Istri u austrijskom poslovnom časopisu Trend te u gurmanskom časopisu A La Carte.

TURISTIČKA SEZONA UOPĆE NIJE LOŠA, ŠTOVIŠE… U Hrvatskoj milijun turista, na autocestama samo 7,5 posto manje putnika nego lani

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr