URNEBESNO

NAJBOLJI REMIKS JUČERAŠNJEG PROSVJEDA U SPLITU: ‘Hrvatska biskupska konferencija ove godine uranila na Ultru’

Da se u svakoj situaciji, koliko god ona tragična bila, postoje ljudi koje će vas nekako pokušati nasmijati, dokazuje i ovaj video koji se počeo širiti društvenim mrežama.

Na jučerašnjem splitskom prosvjedu na rivi, možda se ipak nije okupilo 100.000 ljudi, kao što bi to neki htjeli, ali su nam zato oni koji došli dali dosta materijala da ih analiziramo danima. Bilo je tu svakakvih izjava, od onih po kojima sinovi više neće biti sinovi nego ‘nešto’, do onih prema kojoj muškarci nakon ratifikacije Istanbulske postaju robovi ženama ‘koje će biti i iznad države’.

Izjave su to koje, ovisi o karakteru, nekoga uveseljavaju, nekoga beskrajno rastužuju. Ako ste među onima koje su jučerašnji, i njemu slični eventi, rastužili onda imamo pravu stvar za vas.

Naime, skupina mladih svećenika, jučer se uhvatila na Jurinu pjesmu ‘Bili cvitak’ i radosno zaplesala. No, koliko god legendaran bio Jura Stublić, te koliko god kultna bila ova njegova pjesma, netko je ipak mislio da bi se bolje plesalo na Rammstein.

Ovako nekako:

I koja verzija je vama bolja?

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr