Najavljen neonacistički koncert kod Križevaca

Koncert neonacista trebao bi se održati večeras u okolici Križevaca, a organiziran je u strogoj tajnosti, pa je policija za sve doznala tek nakon upita net.hr-a.

20.2.2010.
14:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz Udruge mladih antifašista grada Zagreba na e-mail adresu redakcije net.hr-a pristigla je poruka u kojoj stoji da će se večeras u okolici Križevaca održati neonacistički koncert.

Organizatori koncerta navodno su 'Hrvatski nacionalisti', a ujedno se i najavljuje kako bi trebao nastupiti njemački neonacistički bend 'Blue Max' i još dva hrvatska benda.

Cijena ulaznice je 70 kuna, dok se lokacija, kao i drugi detalji, zasada drže u tajnosti. Ipak, Udruga mladih antifašista grada Zagreba tvrdi da okupljanje sudionika koncerta počinje u 18:00 sati na Glavnom željezničkom kolodvoru, te da će prilikom polaska biti priopćena točna lokacija koncerta.

Iz PU koprivničko-križevačke doznajemo kako nemaju nikakvih saznanja o održavanju neonacističkog koncerta, te dodaju da za danas nemaju prijavljeno nikakvo okupljanje.

Ipak, poručili su za net.hr da će provjeriti spomenute informacije, te da će postupiti prema propisima u slučaju da se koncert zaista održi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali