NAĐI PREDSTAVIO IZBORNI PROGRAM I CARINIKA KAO ZAMJENIKA: / 'Smatram da je potrebno ponuditi najbolje iz svih sektora'

Kandidat stranke Fokus za zagrebačkog gradonačelnika, Davor Nađi predstavio je svoj izborni program, kandidate za gradsku skupštinu, ali i kandidata za svog zamjenika, Marija Kolara

5.5.2021.
15:07
Marko Lukunic/PIXSELL

Saborski zastupnik stranke Fokus i kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Nađi predstavio je u srijedu Marija Kolara kao drugog kandidata za svog zamjenika, poručivši kako je u trenutku dok se Zagreb nalazi na prekretnici potrebno ponuditi najbolje ljude iz svih sektora.

"Smatram da je u trenutku kada se Zagreb nalazi na prekretnici, kada nema pravo na pogrešan odabir i kada mu prijeti financijski kolaps, potrebno ponuditi najbolje iz svih sektora", izjavio je Nađi koji je također predstavio izborni program za lokalne izbore i kandidate za Gradsku skupštinu.

Završni adut

Za Kolara je rekao da već 27 godina radi kao viši inspektor u Carinskoj upravi te dolazi kao završni adut koji upotpunjuje sinergiju iskustva u lokalnoj samoupravi, poduzetništvu te javnom sektoru. Napomenuo je da Kolar od 2016. sudjeluje u radu dviju ekspertnih skupna Europske komisije kao stručnjak na području novih i naprednih tehnologija te opremanju i sigurnosti vanjske granice EU-a, a od 2019. je evaluator projekata u programu Horizon 2020 te je bio član radne skupine za carinsku suradnju tijekom hrvatskog presjedanja Vijećem EU-a u 2020.

Kolar je poručio da je spreman svoje znanje i iskustvo ponuditi za boljitak Zagreba. "Kada dobijete poziv od osobe koja je bila zamjenik gradonačelnika, usudio bih se reći, najuspješnijeg grada u Hrvatskoj po privlačenju investicija i po poslovanju, to govori da se moj rad prepoznao", rekao je Kolar. Nađi je ranije bio zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje.

Financije su prioritet

Ranije predstavljeni kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba Davor Huić rekao je da će im prioritet biti uštede, porezna rasterećenja, ukidanje prireza i financijska stabilizacija grada.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen