ČEKAJU POPUŠTANJE

‘NABIJEM STOŽER NA K…C!’: Članovi varaždinskog kluba Kulturana ogorčeni odgodom svih koncerata

Kulturana je do sada organizirala na desetak koncerata i partyja, a prema njihovom planu objavljenom početkom ljeta, u klubu su trebali nastupati Kandžija, Darko Rundek, Mile Kekin, M.O.R.T. i Elemental

Varaždinski klub Kulturana koji je s radom započeo krajem 2019. godine iza sebe već ima teških nekoliko mjeseci u kojima se malo toga moglo organizirati s obzirom na cijelu situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa, javlja portal Varaždinski.

Nacionalni stožer prije tjedan dana zabranio je rad klubovima i kafićima duže od ponoći, a time se uvelike smanjila mogućnost organizacije koncerata na zatvorenom. Nešto je lakše organizatorima događaja na otvorenom koji se mogu održavati uz pridržavanje standardnih mjera opreza koje podrazumijevaju razmak, popis posjetitelja i dezinfekciju.

Kulturana je do sada organizirala na desetak koncerata i partyja, a prema njihovom planu početkom ljeta u klubu su trebali nastupati Kandžija (nadolazeće subote, već treći put odgođen), Darko RundekMile KekinM.O.R.T. Elemental. Ipak, ti će koncerti sada trebati pričekati da se situacija ne smiri, a Nacionalni stožer popusti s mjerama za klubove.

BOŽINOVIĆ OTKRIO KAD MOŽEMO OČEKIVATI NOVE MJERE: Kaže i da će sigurno produljiti mjeru rada noćnih klubova do ponoći

Ogorčeni situacijom

Iz Kulturane su na društvenim mrežama posebno ogorčeni takvim razvojem situacije pa su na svojoj Facebook stranici samo kratko napisali:

“Poštovani!! Svi koncerti u kulturani se odgađaju!! P. S. Nabijem stožer na k…c!!”, napisali su na svom ‘zidu’.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

 

Povratak na Net.hr