Na Facebooku osvanuo – konobar Mislav Bago

Ni pola dana nije prošlo od izljeva primitivizma sada bivšeg gradonačelnika Splita, a već se našlo gotovo pet tisuća ljudi koji su virtualno ‘podržali’ njegovu inicijativu vezanu za alternativnu karijeru političkog reportera Nove TV Mislava Bage.

“Koja go*na, bog ih je*o. Mater im je*em gu*atu, a ja sam im već čestitao. Ipsos Puls je klošarska agencija, a Bago je varalica. Želim mu da bude konobar kao što jeste“, jedan je od “odjavnih” bisera Željka Keruma u ulozi gradonačelnika Splita.

Kerum je, podsjetimo, teško podnio poraz u Splitu na lokalnim izborima i svoj bijes na neukusan način usmjerio prema anketama i novinaru Mislavu Bagi, koji se samo pozvao na njih uoči javljanja kolegice Tine Kosor iz Kerumovog stožera. Nije trebalo dugo da na Facebooku osvane grupa s Bagom u ulozi – s leptir-mašnom i tacnom.

“Ekskluzivno: Mislav Bago se zaposlia u Caffe Bar ‘Ćakula’ (Vlasnik Željko Kerum)”, objavili su nešto prije ponoći administratori nove fan stranice Konobar Mislav Bago, da bi se oglasili nakon desetak minuta i priopćili da već imaju sto “likeova”. Deset sati kasnije bilo ih je 4.500.

Ćakula je, u stvarnom svijetu, kafić u vlasništvu Kerumove nevjenčane supruge Fani Horvat.

Povratak na Net.hr