Na dodjeli nagrade ‘udarili’ po ministru: Zahvaljujući vama nikad nam nije bilo teže!

Vodoinstalater Ivica Balog iz Strahoninca dobitnik je statue “Obrtnik Međimurja” za 2013. godinu, koju mu je na svoj dan uručila Obrtnička komora Međimurja. Plakete za majstore godine dobili su Antun Agić, metalac iz Mihovljana, i Dragutin Vabec, staklar iz Murskog Središća.

“U pesimističnoj varijanti, ovo je možda i posljednji put da obilježavamo Dan komore. Doživjeli smo najteži udarac u svom poslovanju, a zadao nam ga je naš dragi ministar Gordan Maras Zakonom o obrtu. Nije ga zadao samo obrtnicima, već i komori kao ustanovi sa 161-godišnjom tradicijom”, rekao je Slavko Faltak, predsjednik Obrtničke komore Međimurja, koja postoji 18 godina.

“Mislili smo da ćemo sad kad smo punoljetni lakše funkcionirati, no obrtništvu nikad nije bilo teže, zahvaljujući i našem resornom ministarstvu”, istaknuo je Faltak na obilježavanju Dana Obrtničke komore Međimurja.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr