UBOJSTVO U TRAMVAJU / Cure detalji strašnog zločina: Čovjek je imao 52 godine, ubijen je usred bijela dana nožem. Bio je poznat policiji

'Istražit će se posljednji sati kretanja ubijenog muškarca, gledati što je mogao biti motiv', kazao je kriminalist Željko Cvrtila

19.9.2021.
21:10
Matija Habljek/Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U subotu ujutro, u tramvaju na Mostu Mladosti, pronađen je mrtav muškarac. U nedjelju je objavljeno da je ubijeni imao 52 godine, a policija je objavila kako je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio tog čovjeka.

Njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je žrtva zbog sitnih kriminalnih radnji bila poznata policiji i da se u posljednje vrijeme odala skitnji. 

U "šestici" nije bilo kamere

Tome je dodano kako je muškarac ubijen nožem, a iz ZET-a je odgovoreno kako videonadzor postoji u 170 tramvaja u Zagrebu, ali ne i u "šestici" u kojoj je došlo do zločina jer je riječ o starijem modelu.

"Istražit će se posljednji sati kretanja ubijenog muškarca. Tragat će se za motivom da se vidi tko bi mogao imati motiv za ubojstvo te osobe ili se radi o nekakvom slučajnom događaju, razračunu, je li možda bilo nekakvih tuča, svađa negdje u blizini koje su zabilježeni'', pojasnio je kriminalist Željko Cvrtila za Dnevnik Nove TV.

""U subotu,  18. rujna oko 8:55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila  je ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju.

Putnici pokušali pomoći

Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije.

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku", rečeno je dosad iz policije.

Građani uznemireni

"Ne znam što se dogodilo u ovom slučaju, ali jezivo je, posebno kad znate da se tako nešto dogodilo usred bijela dana. Općenito više nikome ništa ne možete ni reći, ukazati nekome da nešto nije u redu, a bez straha da vas ne ozlijedi", rekla je stanovnica Novog Zagreba za 24sata.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali