OP OP OP OP OP...

MURTERANI ‘VADE MAST’ BANDIĆU: Oni su još prije četiri godine organizirali skijaške skokove

Skijaška utrka održana jučer u središtu Zagreba sa startom podno Katedrale, pa duž Bakačeve ulice do cilja kod Manduševca na Trgu bana Jelačića poslovično je podijelila hrvatsku javnost.

Dok jedni oduševljeno govore o spektaklu kakvim se ne može pohvaliti niti jedna metropola, čak ni Beč, dotle drugi kude gradonačelnika Milana Bandića jer je potrošio silne gradske milijune, točnije 23,5 milijuna njih, na jedan ‘uvrnuti’ spektakl.

IVICA DOSKIJAO NA TRG BANA JELAČIĆA: ‘Tata mi je pričao o ovome, ali nisam to očekivao’

Zagrebački gradonačelnik (ipak) nije vizionar

Bandiću su po tom pitanju odlučili ‘mast vaditi’ i mještani Murtera pokazavši mu da, barem što se tiče skijaških utrka u neskijaškom okruženju, ipak nije vizionar u domaćim okvirima.

Pa su njega i svekoliku hrvatsku javnost podjsetili na spektakl koji su organizirali u svome mjestu prije četiri godine. Murterani su, naime, u vrijeme maškara 2013. godine organizirali natjecanje u skijaškim skokovima usred svoga mjesta!

OSJETITE DAŠAK ATMOSFERE: U svijet je otišla prekrasna slika priredbe iz centra hrvatske metropole

Kako je tada to izgledalo i hoće li Bandić moći ‘spavati mirno’ kada vidi skijašku skakaonicu na rivi u Murteru, procijenite sami u skraćenoj snimci natjecanja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr