MRAZ PROUZROČIO VELIKE ŠTETE: / Za 7 gradova i 10 općina Zagrebačke županije proglašena prirodna nepogoda

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Prirodna nepogoda proglašena za područje gradova Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica i Vrbovec te općina Bistra, Brdovec, Jakovlje, Klinča Sela,

21.4.2021.
10:31
Damir Spehar/PIXSELL
Play logo

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je prirodnu nepogodu za sedam gradova i deset općina s područja županije, zbog velikih šteta koje je od 5. do 12. travnja mraz nanio na tamošnjim poljoprivrednim kulturama.

Prirodna nepogoda za 7 gradova i 10 općina

Iz županije su u srijedu priopćili da je prirodna nepogoda proglašena za područje gradova Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica i Vrbovec te općina Bistra, Brdovec, Jakovlje, Klinča Sela, Kloštar Ivanić, Kravarsko, Križ, Luka, Orle i Pokupsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon županove Odluke o proglašenju prirodne nepogode, napominju, gradska i općinska povjerenstva za procjenu štete od prirodnih nepogoda dužna su odmah, a najkasnije u roku od 15 dana nakon donošenja odluke, odnosno njezinih prvih posljedica, unijeti prve procjene štete u Registar šteta.

Grad/Općina je dužna unijeti konačnu procijenjenu štete u Registar šteta u roku od 50 dana od dana donošenje ove Odluke i dostaviti Županijskom povjerenstvu putem Registra šteta, kažu u Zagrebačkoj županiji.

Image
OTKRIVEN KRIVAC ZA POMOR 57 MILIJUNA PČELA U MEĐIMURJU: /

'Strašno je gledati kak' se muče, dan za danom. Sve će uginuti...'

Image
OTKRIVEN KRIVAC ZA POMOR 57 MILIJUNA PČELA U MEĐIMURJU: /

'Strašno je gledati kak' se muče, dan za danom. Sve će uginuti...'

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo