I PRIJE, I SAD, I UVIJEK

MRAK-TARITAŠ DALA ULTIMATUM KOLEGAMA: ‘Bude li HNS koalirao s HDZ-om, napustit ću stranku’

Mrak Taritaš je poručila svojim kolegama iz stranke da će je napustiti u slučaju da se odluče na koaliciju s HDZ-om.

Anka Mrak Taritaš, kandidatkinja HNS-a i SDP-a za gradonačelnicu Zagreba, komentirala je mogućnost koalicije svoje stranke s vladajućim HDZ-om, odnosno novinske napise koji su se pojavili na tu temu. Kao potpredsjednica stranke, tvrdi, ne pristaje na bilo kakvu opciju koalicije s HDZ-om.

STIGLI REZULTATI ANKETE ZA ZAGREB: Pogledajte kako dva dana prije drugog kruga izbora stoje Mrak Taritaš i Bandić

“Koncentrirana sam potpuno na Zagreb i uvjerena u pobjedu. Molim sve da izađu na izbore. Moj stav je jasan i ja se ne predomišljam. Bila sam protiv preslagivanja s HDZ-om prije tri mjeseca, mjesec dana, jučer, danas, ali i sutra za tjedan, mjesec ili šest mjeseci. Ako HNS u kojem slučaju odluči ući u koaliciju s HDZ-om, ja odlazim iz stranke”, kazala je za 24sata Anka Mrak Taritaš koja smiješnom smatra ponudu da se ona vrati na mjesto ministrice graditeljstva.

Mrak Taritaš i Vrdoljak  već dulje vrijeme nisu u najboljim odnosima, a između njih je zaiskrilo i na predsjedništvu stranke kada su je šef HNS-a i glavni tajnik stranke Srećko Ferenčak napali  zbog stava da neće s HDZ-om.

VRDOLJAK POŽALIO SINOĆNJE RIJEČI NA FACEBOOKU: ‘Bolje tableta za spavanje, nego tvit u 3 ujutro’; Bocnula ga i Anka Mrak Taritaš

Optužili su je i da previše solira i da ne uzima njihove kadrove u svoj tim, te da joj je kampanja loša. Sukob tinja od posljednjih dvaju izbora, tada je stranka Mrak Taritaš postavila na niska mjesta na listama, ali je ona ipak preferencijalnim glasovima uspjela ući u Sabor.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr