BRZO REAGIRALI

MOSTOVCI UHVATILI GREGURIĆA U LAŽI: ‘Pa on je na povjerenstvu mrtav-hladan lagao, evo i dokaza’

I na današnjoj sjednici saborskog Istražnog povjerenstva za Agrokor najaktivniji je bio Mostov Nikola Grmoja.

Već po običaju, Mostov zastupnik Nikola Grmoja bio je najpripremljeniji i najaktivniji član saborskog Istražnog povjerenstva za Agrokor. ‘Rešetao’ je bivšeg premijera Franjo Gregurića u dva kruga pitanja, no jedna stvar Grmoji nikako nije sjela.

BIVŠI PREMIJER FRANJO GREGURIĆ IZGUBIO ŽIVCE PRED POVJERENSTVOM: ‘Više ne želim odgovarati na vaša pitanja’

“Do 25. studenoga 1995. bili ste premijer, potpredsjednik Vlade i savjetnik predsjednika za gospodarska pitanja, a u tom razdoblju su privatizirani Ledo, Zvijezda, Unikonzum …”, rekao je Grmoja. Ipak, njegove tvrdnje bivši je premijer odmah demantirao.

“Tada sam se kao savjetnik predsjednika Tuđmana bavio odnosima s BiH”, rekao je Gregurić.

SDP-ovci OPET REŽIRALI SHOW NA POVJERENSTVU ZA AGROKOR: Svađe Miljenića i Marasa postaju sve spektakularnije

No, čini se da Gregurić nije govorio istinu jer je Most vrlo brzo nakon njegova svjedočenja na Twitteru objavio odluku Ureda predsjednika od 24. studenoga 1995. godine kojom se Gregurić razrješava dužnosti glavnog savjetnika predsjednika za gospodarstvo.

“Nevjerojatno. Franjo Gregurić na Istražnom povjerenstvu mrtav-hladan slagao da nije bio savjetnik predsjednika za gospodarstvo. A bio je savjetnik do 24. studenoga 1995. Prije toga obnašao je funkciju potpredsjednika Vlade za gospodarstvo i premijera”, stoji u Mostovoj poruci na Twitteru.

Povratak na Net.hr