KREĆE PRIPREMA ZA IZBORE

MOSTOVAC PODNIO OSTAVKU NA MJESTO SAVJETNIKA BOŽE PETROVA: ‘Kraj koalicije s HDZ-om je vrlo, vrlo blizu!’

“Most neće ostati ni u kakvoj Vladi ni s kim radi samozavaravanja da će se stvari sutra popraviti, ako to sutra polako postaje ‘malo sutra’. Kovačićev potez, a sada i moje napuštanje pozicije savjetnika, znači da je granica za nas vrlo, vrlo blizu”, kazao je Ivica Relković, desna ruka Bože Petrova u Vladi. On se sada povukao u Most gdje će stranku ponovno pripremati za izbore.

Specijalni savjetnik potpredsjednika Vlade Bože Petrova Ivica Relković povukao se s te funkcije na “početni položaj”, u Most. Večernji list piše kako je riječ o čovjeku koji je jedan od najutjecajnijih mostovaca iz sjene i koji je odigrao ključnu ulogu u postizanju uspjeha te političke opcije na prošlim izborima što mu je i zadatak koji ga opet očekuje.

Kovačić učinio privi korak

Točnije riječ je o znaku da se izbori bliže. Relković se povukao nakon Ivana Kovačića koji je također napustio svoju funkciju predsjednika Kluba Mosta u Saboru te time već pokazao da se u Mostu nešto ozbiljno događa.

“Ivan Kovačić je bez ikakve zadrške ostavio poziciju predsjednika Kluba zastupnika, ja sam napustio mjesto posebnog savjetnika i honorar koji je uz to išao. Iako smo Kovačić i ja sada povukli osobne poteze, jer to se u Mostu cijeni i poštuje, Most neće ostati ni u kakvoj Vladi ni s kim radi samozavaravanja da će se stvari sutra popraviti, ako to sutra polako postaje ‘malo sutra’. Kovačićev potez, a sada i moje napuštanje pozicije savjetnika, znači da je granica za nas vrlo, vrlo blizu”, prokomentirao je Relković.

POZNATI ZASTUPNIK MOSTA: ‘Koliko će trajati Vlada? Svaki dan je dobar za umiranje’

 

Povratak na Net.hr