Baraka 85G

MOST JE JASAN: “Ako je istina, Crnoja NE MOŽE BITI MINISTAR”

Nakon medijskih napisa o tome da je novopečeni ministar branitelja Mijo Crnoja prijavio boravište u Samoboru u kojem se ne plaća prirez, dok zapravo živi u Zagrebu, da je bio u pritvoru zbog nasilničkog ponašanja, nokautirao vozača autobusa i još ponešto, te nakon dokumenata koje je objavio HRT o tome da je ministar prekršio ugovor s gradom Samoborom od kojeg je dobio zemljište za gradnju kuće, očitovao se Most, iz kojeg su se čule spekulacije o tome da će tražiti Crnojinu smjenu.

Saborski zastupnik Mosta Miroslav Šimić u ime Mosta novinarima je dao izjavu te je rekao da se mora provjeriti jesu li navodi u medijima točno. “Sve što znamo znamo iz medija, moramo vidjeti i provjeriti jesu li dokumenti autentični”, rekao je Šimić i naglasio: “Moramo čuti i ministra Crnoju, ali ako se pokaže da su ta djela odnosno nedjela izvršena, načelan stav Mosta je da takva osoba ne može voditi neki resor odnosno ne može biti član Vlade.”

Odbio je ipak komentirati navode o Crnoji, ponovivši da Most zasad ima samo medijske napise, uključujući i dokumente koje je objavio HRT.

“Vidjeli smo ono što je objavio HRT. Neće proteći puno za utvrđivanje autentičnosti tih dokumenata, pa vas molim da pričekate”, kazao je Šimić i dodao da će Most prema slučaju zauzeti stav koji je ranije naveo.

Podsjetimo, ministar Crnoja sve je medijske napise objavljene jutros demantirao te je najavio tužbe protiv svih medija.

REAKCIJE NA TWITTERU: “Dođoh, registrirah, blagoslovih, odoh”

 

Povratak na Net.hr