Aldottovo pismo

‘MORAMO SE POSVETITI SVOJIM CILJEVIMA’: Otkriveno što piše u internoj poruci predsjednika uprave INA-e

Predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott u internoj poruci zaposlenicima Ina Grupe komentirao je najave premijera Andreja Plenkovića o mogućnosti otkupa dionica MOL-a.

Nakon što je MOL dobio arbitražni spor protiv Hrvatske premijer je na Badnjak sazvao konferenciju za medije i poručio da Hrvatska kreće u otkup dionica Ine. ” Otkupit ćemo cijeli Molov paket Ininih dionica. Učinit ćemo to prema modelu koji smo već razdradili, koji je financijski održiv i koji u konačnici neće povećati javni dug RH – rekao je Plenković.

‘SAMO ČEKAMO SLUŽBENU OBAVIJEST’: MOL otvoren za razgovor o budućnosti INA-e

Najave hrvatskog premijera komentirao je Predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott u internoj poruci zaposlenicima Ina Grupe, prenosi Večernji list.

OTKUD NAM NOVAC ZA OTKUP INE? Hrvatska bi se nakon pet godina mogla vratiti na naftna polja u Siriji

“Nastavno na namjere Vlade Republike Hrvatske vezane uz mogućnost otkupa dionica MOL-a koje su prenijeli mediji, želim naglasiti kako se u ovom trenutku radi o političkoj poruci”,  piše Aldott.

“Mi koji u Ini radimo moramo se kao i dosad posvetiti ostvarenju kompanijskih poslovnih ciljeva te i dalje izvršavati svoje radne zadatke”  dodaje.

Aldott zaključuje kako će zaposlenike o svim temama važnima za poslovanje pravovremeno izvještavati te da računa na njihov profesionalni pristup i angažman u narednom razdoblju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr