ŽIVOT NIJE LAGAN

MLADI HRVATSKI POMORAC ZAPEO NA BRODU DALEKO OD KUĆE: Obitelj mu priredila iznenađenje: ‘Bio je oduševljenjen, ali vjerujem i šokiran’

Obitelj mladog pomorca koji je zapeo na brodu snimila je video spot kako bi mu poručili da nije sam

Dirljivi božićni video ovih se dana dijeli društvenim mrežama. Čestitka je to za 22-godišnjeg Josipa, kojem će ovo biti prvi Božić da nije sa svojom obitelji. Dočekat će ga na brodu, udaljen preko 2000 kilometara od kuće, javlja RTL. “Ja kao mama uvijek želim okupiti svoju djecu, da su uvijek tu oko mene – takav je bio svaki Božić. Evo, ovaj Božić je malo drugačiji i upravo zbog toga smo htjeli našeg Josipa razveseliti”, kazala je Orieta Marcelić, Josipova majka.

I uspjeli su – Josip je na preglede spota potrošio Internet za cijeli mjesec. Na ideju je došla sestra Lucija. “Ja i brat inače u bandu pjevamo i snimamo covere, i onda nam je došla ideja – zašto ne bi za ovaj Božić obitelj uključili. Tako da smo im svima rekli da nauče pjesmu, malo smo vježbali i eto”, pojasnila je Josipova sestra Lucija Marcelić.

“Pokazao je oduševljenje, vjerujem da ga je isto tako šokiralo mnogo objava na njegovom Facebook profilu”, rekao je Josipov brat Roko Marcelić.

Život nije lagan

Najgori je trenutak kada se opraštaš od obitelji, prijatelja, i svega onoga što jesi kod kuće: otac, muž, sin, brat. Jer znaš da ih nećeš vidjeti mjesecima – znaju to dobro svi pomorci, ali i članovi njihovih obitelji. Marcelićima je ovo prvi put. “Ja sam svoje emocije sakrila u sebi, zbog njega sam se sabrala”, rekla je mama Orieta.

“Mi smo obitelj koja uči svoju djecu da život nije lagan, a da mu se svejedno znamo veseliti. Svakako da je teško, i drugima je teško, ali – hvala Bogu”, poručio je Josipov otac Andrija Marcelić.

Josip nije jedini, blagdane na brodu dočekat će više od sedam tisuća naših pomoraca. Iako Marcelići ovog Božića neće biti zajedno – tuge nema, jer svi će ponovno za isti stol za manje od mjesec dana.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr