U mladeži HDZ-a ugledali se na Severinu i 'popalili' joj foru

Uoči sjednice Vlade u četvrtak, članovi mladeži HDZ-a su se okupili na Markovom trgu kako bi premijeru Zoranu Milanoviću poklonili dres hrvatske nogometne reprezentacije s brojem 333.533, što predstavlja trenutačni broj nezaposlenih u Republici Hrvatskoj.

“To je dres hrvatske reprezentacije s jednim brojem koji je poveći i koji svaki dan raste. To je dres da podsjeća premijera na broj nezaposlenih u Hrvatskoj koji iz dana u dan raste”, pojasnili su članovi mladeži HDZ-a.

Prije nego su poklon uručili premijeru Milanoviću, mladi HDZ-ovci su zamolili nekoliko ministara da se potpišu na njega. Učinili su to Andrea Zlatar Violić, Vesna Pusić, Tihomir Jakovina i Predrag Fred Matić, a zanimljivo je da se iz mladeži HDZ-a nisu predstavili kad su ministre zamolili za potpis.

“Tko ste vi, Bad Blue Boysi?”, upitala ih je ministrica Pusić.
“Ne, ljubitelji hrvatske nogometne reprezentacije i nacionalnog dresa”, odgovorili su članovi mladeži HDZ-a, koji se nisu ustručavali predstaviti novinarima kad ministri nisu bili u blizini.

“Članovi smo stranke, mladeži HDZ-a”, rekli su u novinarske mikrofone.

Inače, podsjetimo da je “foru” s brojem nezaposlenih osoba prva promovirala Severina, koja se u ožujku 2010. godine pojavila na modnoj reviji s brošem na reveru na kojem je pisao broj nezaposlenih osoba u Hrvatskoj. Tada je broj nezaposlenih bio 317.625.

Povratak na Net.hr