KOMENTIRAO KORONU

MISLAV KOLAKUŠIĆ PISAO EU ZASTUPNICIMA: ‘Koronavirus je samo prehlada’; Ugledni portal objavio: ‘Kako uopće biramo ovakve zastupnike?’

Portal koji je prenio informaciju piše i kako je ista ta ‘prehlada’, kako ju je nazvao hrvatski europarlamentarac, uzela više od milijun života diljem svijeta

Europarlamentarac Mislav Kolakušić kolegama zastupnicima u Europskom parlamentu poslao je pismo u kojem izražava nezadovoljstvo zbog zatvaranja te institucije uslijed pandemije koronavirusa, javlja Euractiv.

Kolakušić u pismu navodi da je Covid-19 samo prehlada te da on osobno nikad nije sreo pacijenta oboljelog od te bolesti.

“Deseci milijuna građana vodili su brojne ratove za očuvanje demokracije. Milijuni naših građana žrtvovali su svoje živote za slobodu govora i kretanja, a mi zatvaramo vrata Parlamenta EU-a iz straha od potencijalne prehlade”, napisao je Kolakušić.

Portal koji je prenio informaciju piše i kako je ista ta ‘prehlada’, kako ju je nazvao hrvatski europarlamentarac, uzela više od milijun života diljem svijeta.

Povratak na Net.hr