IZAZVALA LAVINU REAKCIJA

MIROSLAVA ŠKORU ZGROZILO ČIME SE KOLINDA BAVI: Pozvao je narod da se probudi i osvijesti, te da stanu tome na kraj: ‘Sad il’ nikad!’

Škoro: ‘Da nije smiješna, bila bi tragična rasprava o tome je li bivša država bila iza željezne zavjese ili nije. Ne znam tko je smješniji ili tragičniji – osoba koja, u nedostatku bilo kakvog suvislog programa, prodaje jeftine štoseve, ili oni koji se pecaju na tu udicu’

Nakon što predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Washingtonu i u Splitu govorila o životu u bivšoj Jugoslaviji, rekavši kako je kao Riječanka odlazila na utakmice Rijeke, ali da je taj klub u to vrijeme bio “nekakav rezervni klub” za Partizan i Crvenu zvezdu, društvene mreže su se zažarile od komentara.

“Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu, i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera”, izjavila je predsjednica.

KOLINDINA KONTROVERZNA IZJAVA O NK RIJECI IZAZVALA ŽESTOKE REAKCIJE: ‘Koliki je taj rezervoar gluposti? Gdje je kraj’?

Škoro: ‘Rijeka je super’

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je na Facebooku izjave Grabar-Kitarović, napisavši “Rijeka je super” i postavio fotografiju s Kantride.

Nakon toga Škoro je na Facebooku objavio i duži komentar vezano za njezin komentar o “željeznoj zavjesi”.

“Da nije smiješna, bila bi tragična rasprava o tome je li bivša država bila iza željezne zavjese ili nije. Ne znam tko je smješniji ili tragičniji – osoba koja, u nedostatku bilo kakvog suvislog programa, prodaje jeftine štoseve ili oni koji se pecaju na tu udicu. U vremenu kad nas po svim pokazateljima prestižu Bugarska i Rumunjska, kad stotine tisuća naših ljudi, u najboljim godinama, odlaze graditi neke druge države, kad se ne zna hoćemo li za koju godinu imati za mirovine, kad su građani izgubili povjerenje u državne institucije, naši ‘veleumnici’ i najveća ‘veleumnica’ među njima bave se Titom, Staljinom i pokretom nesvrstanih. Ovome može na kraj stati samo probuđen i osviješten narod. SAD IL’ NIKAD!”, napisao je Škoro.

KOLINDA NIJE ZADOVOLJNA KAKO JU NOVINARI PRENOSE: ‘Idemo uvesti tjedan bivše Jugoslavije. Ako kažete bilo što protiv mene, idete na Goli otok’

Kako se probila kroz ‘željeznu zavjesu’?

SDP-ovac Gordan Maras napisao je kratki komični komentar u kojemu ismijava isti Kolindin komentar o željeznoj zavjesi.

“Kako se Kolinda Grabar probila kroz ‘Željeznu zavjesu’ da maturira u Novom Meksiku – SAD? Wonder Woman? #politikahr”

Žali što nije predsjednica Jugoslavije?

Marko Vučetić, nezavisni saborski zastupnik, ironično je komentirao na Facebooku kako smo saznali da Kolinda žali što nije predsjednica Jugoslavije.

“Kolinda je predložila da se uvede tjedan dana bivše Jugoslavije. Zatim je rekla da bi ona od toga profitirala, jer bi svi koji nešto kažu protiv nje završili na Golom otoku. Nije mi jasno zašto bi drugi završili na Golom otoku, a ne ona? Zar stalno ne govori o tome kako joj je teško bilo u Jugi? Zašto se u Jugi ne smije govoriti protiv Kolinde i zašto bi ona ‘profitirala’ od hapšenja drugih?

Saznali smo da joj je bilo žao što nije uzela oružje u ruke za vrijeme Domovinskog rata, a sada saznajemo da žali što nije predsjednica Jugoslavije, makar na tjedan dana.

 

KOLINDA U AMERICI DOBILA NAGRADU ZA ŽIVOTNO DJELO: ‘Bila sam djevojka rođena s krive strane Željezne zavjese’

 

 

Povratak na Net.hr