POZVALA NA OPREZ

STIGLI REZULTATI TESTIRANJA U MINISTARSTVU: Ministrica Divjak se odmah oglasila; Svi ostaju u samoizolaciji

Dužnosnici Ministarstva u utorak su od epidemiologa dobili uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, nakon što je na virus bila pozitivna državna tajnica Ivana Franić

Svi koji su se iz Ministarstva znanosti i obrazovanja u utorak testirali na koronavirus negativni su, ali će do 22. srpnja ostati u samoizolaciji zbog mjera opreza, objavila je na Facebooku ministrica Blaženka Divjak.

“Svi koji smo se danas iz MZO-a testirali, negativni smo na koronavirus”, napisala je Divjak dodavši da će svi zbog mjera opreza u samoizolaciji ostati do 22. srpnja.

BLAŽENKA DIVJAK I CIJELO MINISTARSTVO IDU U SAMOIZOLACIJU: Državna tajnica bila na rizičnoj svadbi, zaražena je koronom

Državna tajnica pozitivna na koronavirus

Epidemiolozi će i dalje raditi na utvrđivanju kontakata i propisivati mjere za zaposlenike MZO-a ako utvrde potrebu, dodala je Divjak.

Dužnosnici Ministarstva u utorak su od epidemiologa dobili uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, nakon što je na virus bila pozitivna državna tajnica Ivana Franić. Ministrica Divjak u prethodnoj je objavi na Facebooku napisala da trenutačno radi od kuće te da svi procesi i pripreme za iduću školsku i akademsku godinu idu svojim tijekom.

DIVJAK JE U SAMOIZOLACIJI, DRŽAVNA TAJNICA ZARAŽENA NA VJENČANJU; Capak: ‘Vlada ne mora u samoizolaciju, imali su maske’

‘Ovo je ipak mirno prijelazno razdoblje’

“Ne sumnjam da ćemo, kao što smo preko noći krenuli s nastavom na daljinu, sigurno uspjeti voditi Ministarstvo znanosti i obrazovanja na daljinu nešto više od tjedan dana. Ovo je ipak mirno prijelazno razdoblje”, napisala je Divjak, pozivajući sve da budu odgovorni i oprezni prema sebi i prema drugima.

Mediji su, pozivajući se na neslužbene izvore, u utorak prenijeli da je državna tajnica Franić bila na svadbi u Zadru, nakon čega se nije testirala i bila u samoizolaciji, a po povratku u Zagreb sudjelovala je na kolegiju dužnosnika te drugim sastancima.

OTKUD ZARAZA U MINISTARSTVU BLAŽENKE DIVJAK? Tajnica koja je ‘pokupila koronu’ bila je na vjenčanju kćeri jednog generala

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr