MINISTARSTVO IZMIJENILO NATJEČAJ: / Rok za odabir pet članova ekspertne radne skupine produžen za još 30 dana

6.7.2017.
15:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako se navodi u priopćenju objavljenom na internetskim stranicama MZO, kandidate koji su se javili na natječaj za pet članova ERS za provođenje kurikularne reforme od 22. svibnja MZO obavještava da je za dodatnih 30 dana produljen rok obavijesti kandidata o odabranim članovima.

"Naime, kako se sjednica Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije nije održala u razdoblju od 22. svibnja do 4. srpnja 2017. godine, Povjerenstvo neće biti u mogućnosti u zadanome roku koji je predviđen Javnim natječajem obaviti odabir kandidata. Stoga je Posebno stručno povjerenstvo svojim zaključkom, na sjednici održanoj 4. srpnja 2017. godine, odlučilo da se rok za odabir kandidata produlji za dodatnih 30 dana", stoji u obrazloženju odluke o izmjeni javnoga natječaja.

Riječ je o natječaju objavljenom 22. svibnja kojim se odabiru jedan stručnjak u odgoju i obrazovanju s najmanje deset godina iskustva u osnovnoj školi, jedan stručnjak iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, dva znanstvenika iz područja odgoja i obrazovanja te jedan stručnjak iz Ministrastva znanosti i obrazovanja.

Rok za prijave bio je 7. lipnja, a rok za obavijest kandidata o rezultatima natječaja bio je 30 dana nakon isteka roka za prijavu, odnosno, 7. srpnja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali