GOVORIO I O CIJEPLJENJU

MINISTAR FUCHS GOVORIO O VREMENU POČETKA NASTAVE: ‘Ne postoji posebna preporuka da mora početi u 8 ujutro ili 2 popodne’

Na pitanje razmišlja li, zbog održavanja nastave, cijepiti preko reda prosvjetne djelatnike, ministar je odgovorio kako se o cijepljenju prosvjetnih djelatnika razgovaralo s HZJZ-om i Ministarstvom zdravstva

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs izjavio je četvrtak novinarima kako ne postoji posebna preporuka ili savjet da nastava mora početi u 8 sati ujutro ili u 2 sata popodne.

Način izvođenja nastave je u ingerenciji ravnatelja, a mi nadziremo je li nastava počela kako je dogovoreno, odvija li se po planu i izvodi po kurikulu, odnosno kako je preporučeno. istaknuo je.

Na pitanje razmišlja li, zbog održavanja nastave, cijepiti preko reda prosvjetne djelatnike, ministar je odgovorio kako se o cijepljenju prosvjetnih djelatnika razgovaralo s HZJZ-om i Ministarstvom zdravstva te da su oni u svom planu cijepljenja, koji je prošao javnu raspravu i kako takav je donesen, uvrstili po redoslijedu i prosvjetne djelatnike.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs naglasio je kako se o njima vodi računa kao o važnoj skupini radi održavanja nastavnih i odgojnih procesa.

Povratak na Net.hr