MINISTAR FUCHS GOVORIO O VREMENU POČETKA NASTAVE: / 'Ne postoji posebna preporuka da mora početi u 8 ujutro ili 2 popodne'

Na pitanje razmišlja li, zbog održavanja nastave, cijepiti preko reda prosvjetne djelatnike,

21.1.2021.
12:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs izjavio je četvrtak novinarima kako ne postoji posebna preporuka ili savjet da nastava mora početi u 8 sati ujutro ili u 2 sata popodne.

Način izvođenja nastave je u ingerenciji ravnatelja, a mi nadziremo je li nastava počela kako je dogovoreno, odvija li se po planu i izvodi po kurikulu, odnosno kako je preporučeno. istaknuo je.

Na pitanje razmišlja li, zbog održavanja nastave, cijepiti preko reda prosvjetne djelatnike, ministar je odgovorio kako se o cijepljenju prosvjetnih djelatnika razgovaralo s HZJZ-om i Ministarstvom zdravstva te da su oni u svom planu cijepljenja, koji je prošao javnu raspravu i kako takav je donesen, uvrstili po redoslijedu i prosvjetne djelatnike.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs naglasio je kako se o njima vodi računa kao o važnoj skupini radi održavanja nastavnih i odgojnih procesa.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali