banner

NEPRAVDA U ZDRAVSTVU

BEROŠ KOMENTIRAO NEISPLATU NAGRADE ZASLUŽNIMA: ‘Svi koji rade s Covid pacijentima to moraju dobiti’

‘I sam sam u nekoliko navrata rekao da je koeficijent vozača saniteta iznimno mali, taj problem je nastao davnih godina. Intencija je da povisimo taj koeficijent’, rekao je Beroš

Tijekom današnje press konferencije Stožera civilne zaštite, ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je i neisplatu nagrada dijelu vozača saniteta, o čemu je jutros pisao Net.hr.

MINISTRE BEROŠ, OVO SAM ODIJELO S VREĆAMA ZA SMEĆE OBLAČIO 26 PUTA: Za to sam dobio 69 kuna i 12 lipa, hvala, šaljem vam ih nazad

“Činjenica je da se od jutros u medijima pojavila informacija o nejednakom plaćanju posebne nagrade pojedinim vozačima u pojedinim Domovima zdravlja. Doista smo ustanovili tu neujednačenu praksu, neki Domovi zdravlja nisu uzeli u obzir odluku Stožera od 23. ožujka.

Odluka vlade je vrlo jasna i svi oni koji rade na pružanju zaštite covid bolesnicima moraju dobit nagradu. I sam sam u nekoliko navrata rekao da je koeficijent vozača saniteta iznimno mali, taj problem je nastao davnih godina. Intencija je da povisimo taj koeficijent”, rekao je Beroš.

Najnovje vijesti o koronavirusu pratite ovdje.

Povratak na Net.hr