SUKOB PREMIJERA I PREDSJEDNIKA

MILINOVIĆ ISKRENO O VLADAJUĆIMA: ‘Prirodno okruženje Milanovića je ring, a Plenković je više baletanski tip’

Njegova stranka LiPO za sada broji oko 2000 članova, od čega je oko 500 bivših članova HDZ-a

Predsjednik stranke LiPO, Darko Milinović, komentirajući stanje u županiji, Milinović je rekao da svom bivšem stranačkom šefu, premijeru Andreju Plenkoviću, zamjera što uništava Ličko-senjsku županiju.

Dotaknuo se i sukoba između premijera i predsjednika Zorana Milanovića.

“Ja bih stao na stranu Hrvatske, dakle ni na stranu premijera ni na stranu predsjednika države. Premijer je propustio poentirati odmah na početku ovoga sukoba. Ja bih na njegovu mjestu rekao da ne želim sudjelovati radi Hrvatske, radi nacionalnih interesa, u komunikaciji na toj razini. Mislim da ovdje poentira Milanović, jer on govori ono što čini mi se većina, pa i većina HDZ-ovaca, želi čuti.

MILINOVIĆ IZRAZIO NEZADOVOLJSTVO: ‘Pitam Plenkovića podržava li gospodarski terorizam HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji’

‘Plenković je više baletanski tip’

Milanović, njegovo prirodno okruženje je “ring”, on je borac, evo kao što sam i ja, ne libi se reći u bebu ono što misli. Premijer Plenković je više kazališni ili baletanski tip. Čini mi se da ga je predsjednik Milanović privukao i navukao na ring gdje se predsjednik Vlade lošije snalazi, nego što se snalazi predsjednik države”, rekao je Milinović za N1.

Njegova stranka LiPO za sada broji oko 2000 članova, od čega je oko 500 bivših članova HDZ-a. “Da Lika nije utvrda HDZ-a znaju već i ptičice na grani, HDZ je ovdje prošlost što se tiče brenda”, rekao je Milinović.

MILINOVIĆ UVJEREN U KVALITETU SVOJE NOVE STRANKE: ‘Očekujem da će LiPO na lokalnim izborima polučiti najbolji izborni rezultat’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr