ŠTO JE SVE IZGOVORIO...

MILANOVIĆ ŽESTOKO PO PREMIJERU: ‘Imamo seansu narikanja 50-godišnjaka; Ako nisi dorastao poslu, idi mami; Riga vatru kao plameni jazavac’

Istaknuo je da on nije u svađi s Plenkovićem te da je učinio sve što je u njegovoj moći da do sukoba ne dođe: ‘A onda je Plenković otišao u Bruxelles, tamo su prozori zatvoreni pa se čudni plinovi miješaju i izašao pred novinare i govorio sve i svašta’

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović se iz  Samobora ponovo obrušio na premijera.

„Prije svega, žrtve napada i meta napada su bili policajci, policajac koji je ustrijeljen, srećom preživio i ona druga dvojica policajaca”, rekao je pitajući se kako je sad proizašlo da je meta bio Andrej Plenković kojeg je nazvao „narikateljem od 50 godina”.

Osobito je žestoko odgovorio na HDZ-ove napade kako je Milanović bio taj koji je širio mržnju  i agresiju, podsjetivši HDZ na Sanadarovo Karamarkovu eru.

Neka Plenković objasni na što je to mislio kad je rekao da sam ja 2016. godine posijao mržnju i agresiju, rekao je Milanović, prenosi N1.

‘Lako je tuđom palicom gloginje mlatiti’

“Lako je tuđom palicom gloginje mlatiti. Lako se tuđim kititi. Svi mi imamo svoju povijest i kad gledate web stranice vladajuće stranke onda se morate potruditi dobro da vidite je li ta stranka postojala od 2000. do 2016.”, rekao je Milanović.

Ovom interludiju, odnosno interregnumu karijere spomenutih narikatelja nisu postojale, dodao je.

“Što sam to ja u kampanji 2016. posijao? Ajde, Plenkoviću”, rekao je Milanović.

“Ovo je opasan posao u koji je Plenković dolutao. Ako nisi dorastao tom poslu, idi mami”, rekao je Milanović, dodavši da je i on kao premijer bio predmet napada, ali da je to normalno za tu funkciju.

Istaknuo je da on nije u svađi s Plenkovićem te da je učinio sve što je u njegovoj moći da do sukoba ne dođe.

“A onda je Plenković otišao u Bruxelles, tamo su prozori zatvoreni pa se čudni plinovi miješaju i izašao pred novinare i govorio sve i svašta”, rekao je Milanović.

“Do jučer ne zna ništa, a sad riga vatru kao, ne znam, plameni jazavac”, rekao je Milanović o Plenkoviću.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr