'OVO NIJE PREPUCAVANJE'

MILANOVIĆ RASPALIO PO MINISTRICI I PLENKOVIĆU: ‘Ona samoubilački ispunjava prohtjeve svog gospodara i zlostavljača’

Zoran Milanović je na Facebooku napao ministricu kulture i medija Ninu Obuljen Koržinek, jer je konstatirala da je njegov govor mržnje počeo kad je Plenkovićevu majku nazvao ‘vojnom lekarkom’

Predsjednik Republike, Zoran Milanović, na svom je Facebooku objavio novi status u kojem se osvrnuo na optužbe premijera Andreja Plenkovića da je on posijao mržnju još 2016. godine. Osvrnuo se i na ministricu kulture i medija Ninu Obuljen Koržinek, koja je jučer rekla da Milanovićev govor mržnje datira od trenutka kada je Plenkovićevu majku u kampanji nazvao “vojnom lekarkom”. Njegov status prenosimo u cijelosti.

“Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio, odnosno što je točno mislio kada je rekao da sam mržnju prije svih posijao baš ja i to još 2016., on upreže u svoja kola rijetke hadezeovce koji su se, ne bi li opravdali njegove ludorije, pripravni uvijek i stalno ponižavati u javnom prostoru. Jučer je to bila ministrica hmm kulture koja je u očajničkom pokušaju da iz blata iščupa svog gospodara, kao opravdanje i obrazloženje za njegovu monstruoznu insinuaciju pokušala podvaliti jednu banalnu, ilegalno snimljenu zafrkanciju iz kolovoza 2016.

Onome ili onoj tko dokaže kauzalnu vezu između te gluposti, jedne sasvim banalne istine koja nikome ne bi trebala smetati, i mržnje, pa makar to bilo i u forenzičkim tragovima, pripast će Nobelova nagrada za logiku. Ponuđeni odgovor nije odgovor. Idemo dalje.

MILANOVIĆ ODGOVORIO PLENKOVIĆU: ‘Aludirao je da sam na kokainu, a on je puno vremena proveo na kroasanima. Ponaša se kao herojski zec’

Jučerašnji primjer samouništenja, čin žrtvovanja u maniri crnih udovica, u kojem jedna žena samoubilački ispunjava prohtjeve svog sredovječnog gospodara i zlostavljača, sjajan je primjer i upozorenje mladim ženama i djevojkama kako se ne smiju ponašati žele li zadržati dostojanstvo i svoj intimni socijalni prostor. Držite distancu!

I ne, ovo nije nikakvo prepucavanje, kako to uporno i lažno prikazuje dio posrednika u javnom prostoru, ovo je borba za punu odgovornost za izrečenu riječ. Kako pametnu, tako i glupu”, napisao je Milanović.

 

Povratak na Net.hr