PREDSJEDNIK VS. PREDSJEDNIK

MILANOVIĆ ‘ODERAO’ JANDROKOVIĆA NA FACEBOOKU: ‘Takve retoričke bravure više se ne koriste ni na stočnim sajmovima’

‘Nije se tako obraćalo ženama u Hrvatskom saboru od vremena spominjanja madraca, a s predsjedničkog stolca nije se govorilo nikada’, napisao je Milanović napavši Jandrokovića zbog onoga što je rekao zastupnici platforme Možemo! Sandri Benčić u Saboru

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas se ponovno oglasio na Facebooku oštrom objavom u kojoj se osvrnuo na jučerašnju polemiku u Hrvatskom saboru između predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i zastupnice političke platforme Možemo! Sandre Benčić.

Milanovićevu objavu prenosimo u cijelosti.

‘Izvan svakog konteksta, ispod svake granice pristojnosti’

“Vjerni sluga svih šefova ‘organizacije’ – kako je sam nazvao HDZ – Gordan Jandroković pozvao je jučer saborsku zastupnicu Sandru Benčić da se ‘pogleda u ogledalo’ i ‘otkrije skrivene talente’. Izvan svakog konteksta, ispod svake granice pristojnosti, i to s mjesta predsjedavajućeg Hrvatskog sabora. Od organizacije smo u Saboru čuli ‘panj’, ‘smeće’, ‘pogledajte se u ogledalo’… što je sljedeće? Nije se tako obraćalo ženama u Hrvatskom saboru od vremena spominjanja madraca, a s predsjedničkog stolca nije se govorilo nikada.

Prošla su 24 sata od njegove retoričke bravure kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima, ali nismo čuli ni glasa od uvijek budnih zaštitarskih sljedbi i borkinja za ženska prava. Ne trebam ja braniti zastupnicu Benčić, obranila se hrabro sama jer je ne samo dorasla već i nadrasla – i retorički i politički – prvog saborskog uzurpatora ovlasti. Na meni je da branim hrvatsko društvo od licemjera i profitera udruženih u razne, kao, neprofitne organizacije, a koje postoje samo da bi skočile kad ih se pita – što vi (ne)radite? Ili valjda po narudžbi ‘organizacije”, napisao je Milanović u objavi na Facebooku.

Jandroković: Ne želim više komentirati Milanovićeve nebuloze

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je u četvrtak da ne želi više komentirati “nebuloze Zorana Milanovića”.

“Nebuloze Zorana Milanovića ne želim više komentirati. O njemu sam sve rekao u svojoj izjavi od 27. ožujka”, kratko je Hini rekao Jandroković u vezi Milanovićeve današnje objave na facebooku u kojoj ga je optužio da se zastupnici zeleno-lijeve koalicije obratio s “retoričkom bravurom kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima”.

U izjavi od 27. ožujka Jandroković je poručio da Milanović za njega više nije politički sugovornik i suparnik jer je “osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatno poremećaja ličnosti”, pa će politički odnos i djelovanje tome i prilagoditi.

UKLJUČIO SE I JANDROKOVIĆ: ‘Milanović ima poremećaj ponašanja i vjerojatno poremećaj ličnosti. Sve više ljudi to misli’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr