HVALI SE POSTIGNUTIM

MILANOVIĆ OČEKUJE NOVI MANDAT: “Hrvatska je uređenija nego ikad”

Premijer Zoran Milanović gostovao je kod Mislava Bage u intervjuu za Novu TV u kojem je govorio o nekoliko tema. Vezano uz onu najaktualniju, kredite u švicarskim francima, kazao je kako su “banke važan dio sustava”.

“Ali važni su mi hrvatski ljudi”, poručio je premijer Milanović.

Premijer je također kazao kako je SDP spreman za izbore. Na opasku Bage da će građani ocjenjivati njegov rad i rad Vlade “a državnu administraciju niste taknuli”.

“Hrvatska je uređenija nego ikad”

“Vlada je uvela red u državnu administraciji, fiskalizaciju. Hrvatska ide naprijed jer rastu izvoz i proizvodnja. Nije sve turizam”, odgovorio mu je Milanović.

Premijer je također kazao kako je čuo, ali ne i čitao što je Vladimir Šeks govorio o datumu izbora.

“Jasan je zakon i Ustav, jasna je praksa. Nije bitno što se sad kaže na tu temu, stvar je poznata. Odgovarao sam uporno na to pitanje da će datum izbora biti u skladu s Ustavnim zakonom”, poručio je Milanović.

Poručio je i kako i dalje stoji poziv Tomislavu Karamarku na debatu.

“Ja sam tu. Danas, sutra, jučer… Zašto se ne bi okupili kao na Foxu gdje novinari rešetaju političare?”, upitao je Milanović.

Dodao je i kako vjeruje u još jedan mandat te da su pokrenuli i gospodarstvo. Pohvalio se i da su riješili situaciju sa švicarskim frankom.

“Čeka nas još dosta reformi”

Kazao je i kako je Hrvatska “uređenija zemlja nego prije četiri godine”.

“Usudio bih se reći i uređenija nego ikad. Čeka nas još dosta reformi, mi smo tek tri i pol godine na vlasti.”, izjavio je Milanović za Novu TV.

Kazao je i kako se nekoliko puta sastao s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović i to bez znanja javnosti te ta suradnja traje cijelo vrijeme.

Nova TV/Danas.hr

Povratak na Net.hr