banner

NE ZAUSTAVLJA SE

MILANOVIĆ KAO ULIČAR, OVAJ PUT GA JE IZNERVIRALO NOVINARSKO PITANJE: ‘U je… pa što sam ja sad pričao 15 minuta?’

Na pitanje je li mogao primjerenije reagirati na kritike, Milanović je poručio: ‘U je… pa što sam ja sad pričao 15 minuta?’

Predsjednik Republike Zoran Milanović je na komemoraciju žrtvama fašističkih zločina kod Omiša nastavio obračun sa svojim kritičarima. U svom je stilu komentirao osude koje su izazvale njegove riječi upućene saborskim zastupnicama Daliji Orešković i Marijani Puljak.

MILANOVIĆ OPET ŽESTOKO PO OREŠKOVIĆ I KRITIČARIMA: ‘Želiš da te se tretira kao Amazonku? Onda budi spremna’; A tada je spomenuo ring i nož…

PULJAK UZVRATILA MILANOVIĆU: ‘Nešto ga je zaista zaboljelo, njegova reakcija i nas je iznenadila’

Rekao je da na provokaciju morao odgovoriti i da zastupnice trebaju na to biti spremne. “Ja kažem da nisam nikoga uvrijedio. Želiš da te se tretira kao Amazonku? Onda budi spremna na to. Ako ulaziš u ring, nemoj mi donositi nož sa sobom, igraj pošteno i budi spremna da ti se uzvrati na isti način”, rekao je Milanović.

Komentirao je i kritike o “uličarskom rječniku”, rekavši da nikad nije napadao žene. Pročitao je članak u kojem je Dalija Orešković kritizirala trepavice Kolinde Grabar Kitarović. Nije prihvatio niti izjavu Dalije Orešković kako su se u klubu Dragana Kovačevića, osumnjičenika u aferi Janaf, okupljali kriminalci i prostitutke. “Gospođa Orešković je rekla da se u Klubu okupljaju kriminalci i prostitutke, pazite rječnik!”, istaknuo je predsjednik.

Potom je salvu kritika uputio na račun pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, udruge B.A.B.E. i ostalih kritičara.

TOMAŠEVIĆ KRITIZIRAO PREDSJEDNIKOVU IZJAVU: Potpuno su neprimjerene Milanovićeve izjave o Orešković i Puljak

Na novinarsko pitanje, je li mogao primjerenije reagirati, Milanoviću je umalo pobjegla psovka: “U je… pa što sam ja sad pričao 15 minuta?”

URED PRAVOBRANITELJICE ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA: ‘Žalosno je da Milanović ne zna tko je na čelu ove institucije’

SARNAVKA ODGOVORILA MILANOVIĆU: ‘Još ćemo mi plakati za Kolindom. Ona nas je bar uveseljavala’

Povratak na Net.hr