NEĆE BITI U KOLONI SJEĆANJA

MILANOVIĆ ĆE ODATI POČAST ŽRTVI VUKOVARA: Položit će vijenac i zapaliti svijeću kod spomen-obilježja Ovčara

‘Milanović će odat će počast žrtvi Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja Ovčara u srijedu prijepodne’

Predsjednik Republike Zoran Milanović odat će počast žrtvi Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja Ovčara u srijedu prijepodne, na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

O satnici dolaska Predsjednika Republike na Ovčaru naknadno ćemo vas obavijestiti, priopćio je u ponedjeljak Ured predsjednika.

IZ UREDA PREDSJEDNIKA PORUČUJU: ‘Kolonu sjećanja čine ljudi a ne političke elite’; Poznato i kako će Milanović odati počast žrtvama

Sudjelovat će samo elita

Milanović je u subotu najavio da će primjereno obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, ali i ocijenio besmislenom ovogodišnju Kolonu sjećanja jer će u njoj, zbog epidemioloških mjera, sudjelovati samo elita.

“Način da se tamo daje pravo za nekoliko stotina odabranih ljudi, eliti, to je prijetvorno, to nije iskreno i taj događaj nema smisla bez svih građana koji osjećaju potrebu doći”, rekao je Milanović.

S obzirom da ove godine nije moguće da u Vukovar dođu svi koji to žele, to je sve skupa jedna travestija, ocijenio je Milanović istaknuvši kako on osobno neće propustiti priliku odati počast ljudima koji su stvorili Hrvatsku.

NADBISKUP HRANIĆ O OBILJEŽAVANJU DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA: ‘Ove godine to nije moguće na uobičajen način’

Povratak na Net.hr