Mijenjajte ministre ili idemo na prijevremene izbore

Zbog, kako je rekao, katastrofalnog gospodarskog stanja u zemlji, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pozvao je na hitnu rekonstrukciju Vlade.

Pozvao je i predsjednika Republike da sazove izvanrednu sjednicu Vlade. Premijeru Milanoviću postavio je ultimatum – mijenjajte ministre ili idemo na prijevremene izbore.

Najavljeno je i da će idući petak HDZ izići sa svojim gospodarskim programom. “Dvije su godine prošle, vrijeme je za nekakvu inventuru. Što oni nude? Ne nude apsolutno ništa. Prema tome, mi smo dužni kao konstruktivna opozicija pozvati ih da, doista, rekonstruiraju za početak Vladu i nađu kvalitetne ljude koji će početi nešto raditi”, izjavio je Karamarko za HTV.

“To je ono što mi šaljemo kao zadnje upozorenje. Nakon ovoga mi ćemo tražiti doista prijevremene izbore vrlo, vrlo brzo, koristeći se svim demokratskim metodama koji su pred nama”, istaknuo je.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr