E-MEĐIMURJE

MATURANTI POSLALI DIRLJIVU PORUKU MEDICINSKIM RADNICIMA: ‘Nemojte odustati! Hvala vam – jer nam vi dajete snagu’

Maturanti čakovečke srednje škole koji pohađaju smjer medicinska sestra/tehničar, povodom Svjetskog dana zdravlja poslali su poruku budućim kolegicama i kolegama iz Županijske bolnice u Čakovcu

Maturanti smjera medicinska sestra/tehničar Srednje škole Čakovec u utorak, na Svjetski su dan zdravlja koji je ove godine posvećen medicinskim sestrama i primaljama, poslali su dirljivu poruku svojim kolegicama i kolegama, ali i svim medicinskim djelatnicima Žuapanijske bolnice Čakovec, javlja emeđimurje.

Iz izolacije svojih domova učenici 4.c razreda snimili su poruku te je ukomponirali u video. U njemu su izrazili zahvalnost medicinskom osoblju što se nesebično trudi oko pacijenata i u najtežim trenucima, poput pandemije koronavirusa.

MLADI VINKOVČANI IZRADILI VIZIRE I DONIRALI IH KLAIĆEVOJ BOLNICI: Dr. Bahtrijarević im napisao dirljivu zahvalu

“Kako ustrajati kada je teško? Kako biti spreman pomoći usprkos mogućnosti zaraze? Kako se nesebično davati za drugoga? Nemojte odustati! Hvala vam – jer nam vi dajete snagu”, poručili su im.

“Sigurno da u ovakvim trenucima čeznemo za poznatom svakodnevicom, prijateljima, druženjima, ali i izazovima koje smo uspješno savladavali na odjelima Županijske bolnice Čakovec. Učenici 4.c razreda su zajedno sa svojom razrednicom Brigitom Prstec poslali poruku svim dragim medicinskim sestrama i tehničarima ŽB Čakovec i to iz svojih domova! U nastavku slijedi video kojim želimo pružiti poruku da i dalje budu ustrajni u onome što rade i želimo im zahvaliti na nesebičnom trudu koji ulažu da naš zdravstveni sustav funkcionira. U nadi da ćemo se uskoro ponovno vidjeti na odjelima, družiti se i upijati nova znanja i stjecati nove vještine izražavamo svoju zahvalnost”, dodali su u poruci medijima.

Što su poručili medicinskim radnicima pogledajte u videu, a situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr