MATIĆA FASCINIRA HDZ: / 'Majstori su da okrenu situaciju. Klanjali su se Glogoškom, Klemmu i ekipi, a sada govore o govoru mržnje'

Image

'Ovo je Plenkoviću došlo kao kec na desetku da skrene pozornost s mnogih pitanja. Kad bi to bio najveći problem u Hrvatskoj, onda bi Hrvatska bila sretna zemlja.

26.2.2021.
10:13
Play logo

SDP-ov europarlamentarac, Predrag Fred Matić, komentirao je danas za N1 slučaj riječkog kafića "Three Monkeys", čiji je vlasnik poručio da HDZ-ovci nisu dobrodošli, nakon čega je to predsjednik Vlade i šef HDZ-a Andrej Plenković okarakterizirao kao govor mržnje. Matić je podsjetio na događaje od prije pet, šest godina i na šator u Savskoj.

“Ako su HDZ-ovci u ičemu majstori, onda su majstori u politici ‘drž’te lopova’. Svi ti ljudi koji su prije pet, šest godina podržavali šatoraše, dolazili u Savsku, ljubili prsten Glogoškom, a među njima je naravno bio premijer Plenković, svi viđeniji HDZ-ovci i crkveni vjerodostojnici i ona tzv. predsjednica. Svi su bili tamo i klanjali se Glogoškom, Klemmu i ekipi i oni sada govore o govoru mržnje”, istaknuo je Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je Plenkoviću došlo kao kec na desetku da skrene pozornost s mnogih pitanja. Kad bi to bio najveći problem u Hrvatskoj, onda bi Hrvatska bila sretna zemlja. Kad je bio šator onda je to bilo jedno. I kada je drečao protiv nenarodne vlasti, legalno izabrane na demokratskim izborima. A sada se stvara žrtva od njih i maltene svaki restoran ih želi ubiti”, dodaje.

Image
OSJEČKO-BARANJSKI ŽUPAN ANUŠIĆ: /

'Three monkeys su passé, trebali bismo se okrenuti ozbiljnijim temama'

Image
OSJEČKO-BARANJSKI ŽUPAN ANUŠIĆ: /

'Three monkeys su passé, trebali bismo se okrenuti ozbiljnijim temama'

'Majstori okretanja situacije'

Govoreći o izjavi HDZ-ovca Maria Kapulice koji se boji da djecu HDZ-ovaca sutra možda neće pustiti u tramvaj, rekao je da se to neće dogoditi. “Neće gospodine Kapulica, svi vozači tramvaja su ili u HDZ-u ili Bandićevoj stranci, prema tome može samo nekoj drugoj djeci biti zabranjen ulazak u tramvaje”, kaže Matić.

Play logo

“Prije šest godina mene i Glavaševića, Nađ, godinu i pol dana čuvala i pratila policija. Tada je to bilo sve okej. Sad je to pobuna, Plenkovića žele ubiti. Majstori su u tome da okrenu situaciju, to im se treba priznati”, kaže Matić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo