SVJETONAZORSKE TEME

MARKIĆKA UGOSTILA INFLUENCERICU KOJA JE ŽICALA VEČERU: Tvrdi da ateisti ne postoje, a ima mišljenje i o abortusu i transseksualcima

Influencerica Doris Stanković: ‘Izjavila sam, i stojim iza toga, da je abortus ubojstvo, da je zločin’

Nakon što se proslavila prozvavši jedan porečki restoran jer nije želio surađivati s njom, 20-godišnja influencerica Doris Stanković, poznata i po stavu da bi pobačaj trebalo zabraniti i silovanim ženama, gostovala je na kanalu Laudato TV-a u podcastu Željke Markić gdje je govorila i o pobačaju, transseksualnim osobama, ali i o ateistima. Rekla je da je sve svoje stavove iznijela prošle godine, no da su ih Novosti sada izvadile, nakon događaja s porečkim restoranom.

“Prošle godine, na jesen 2019., moji pratitelji su mi postavljali pitanja, a jedno je bilo i što ja kažem na abortus. Izjavila sam, i stojim iza toga, da je abortus ubojstvo, da je zločin. I onda sam ukratko objasnila; napisala sam da smatram da je abortus ubojstvo, da dijete ima različit DNK od svoje majke, da može imati i različitu krvnu grupu, i da to nije ženino tijelo”, rekla je Doris Željki Markić.

HRVATSKA INFLUENCERICA U BORBI ZA BESPLATNU VEČERU: Žicala restoran, oni ju odbili, objavila prepisku, a internet ju napao

OGLASILA SE INFLUENCERICA DORIS: ‘Vrijeđali su me da sam ‘ku*va’ i da je najbolje da si oduzmem život…’

Ateisti ne postoje

Što se tiče transseksualizma također nema dobro mišljenje. Naime, Doris je rekla kako poštuje transseksualne osobe, ali kako smatra da je to bolest. “Smatram da imaju poremećaj seksualnog identiteta.”

Dotaknula se i ateista za koje smatra da ne postoje. “Tada sam izjavila da smatram da pravi ateisti ne postoje, da svatko u svojoj srži vjeruje barem u nešto”, rekla je.

DALIBOR MATANIĆ POVUKAO ISPRIKU UPUĆENU INFLUENCERICI: ‘Tvrdila je da je pobačaj zločin, a transrodnost bolest’

OGLASIO SE POREČKI RESTORAN KOJI JE ODBIO INFLUENCERICU: ‘Maloljetnici nam šalju prijeteće poruke…’

 

Povratak na Net.hr