Marina Lovrić Merzel ostaje županica!

Unatoč tome što je dala ostavku na mjesto u Predsjedništvu SDP-a, Marina Lovrić Merzel ne namjerava dati ostavku na dužnost županice.

8.4.2014.
22:07

Marina Lovrić Merzel ostaje županica, a Željko Sabo sigurno neće biti SDP-ov kandidat na predstojećim izborima za vukovarskog gradonačelnika, tvrdi Jutarnji list.

Marina Lovrić Merzel navodno je uvjerena da će dokazati nevinost i sigurno ostaje županica Sisačko-moslavačke županije. S mjesta županice mogu je smijeniti jedino građani na referendumu, no SDP bez obzira na političku štetu neće tražiti da ona podnese ostavku i na funkciju županice, nakon što je ostavku dala na mjesto u Predsjedništvu SDP-a.

Županija normalno funkcionira, iako je ona u istražnom zatvoru - kratko je komentirao dužnosnik SDP-a i dodao kako nema razloga za prijevremene izbore. Ako dokaže nevinost, vratit će se na položaj, a ako istraga dokaže da je kriva, do tada će proći par mjeseci i SDP će se stići pripremiti za nove izbore.

S druge strane, vukovarski gradonačelnik gotovo sigurno neće biti kandidat SDP-a za gradonačelnika Vukovara. U tom se gradu ide na prijevremene izbore, koji navodno zbog rokova neće biti moguće raspisati na isti dan kada su i izbori za Europski parlament, iako bi SDP to htio zbog uštede učiniti.

http://www.jutarnji.hr/specijalni-izvjestaj-marina-lovric-merzel-ostaje-zupanica--iz-remetinca-ce-voditi-zupaniju/1181142/

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali