UŽARENO U SABORU

MARIJANA PULJAK ZGROŽENA PLENKOVIĆEVIM NASTUPOM: ‘Izgleda da HDZ ne može bez bahatog velikog vođe!’

‘Znači najbolje da novi nikako ne ulaze u Sabor. Izgleda da HDZ ne može bez bahatog velikog vođe’

Marijana Puljak, zastupnica stranke Pametno, komentirala je danas na Facebooku u objavi pod naslovom “Škorpion ne može protiv sebe” kako je dobila najbahatiji odgovor ikada kada je premijera Andreja Plenkovića u Saboru pitala o ukidanju naplate prisilnih članarina u HGK, HOK-u i drugim institucijama.

“Dakle, kažem kako ne želimo izazivati bahatu komunikaciju u Saboru, već predlagati ideje za bolju Hrvatsku, predložim ukidanje obaveznog članstva u HGK i HOK i dobijem natrag najbahatiji mogući odgovor od premijera, tipa što vi novi u Saboru imate nas ičemu učiti. Znači najbolje da novi nikako ne ulaze u Sabor. Izgleda da HDZ ne može bez bahatog velikog vođe”, napisala je Puljak na Facebooku.

Podsjetimo, Puljak je Plenkovića pitala namjerava li Vlada ukinuti obavezno članstvo u Hrvatskoj gospodarskoj komori i Hrvatskoj obrtničkoj komori i članarinu Hrvatskoj turističkoj zajednici, nakon što je konstatirala da su građani zasićeni svađama i bahatosti na aktualnom prijepodnevu, javlja N1.

Plenković je potom zahvalio i njoj i Dariju Zurovcu što su s tri mjeseca staža dali lekcije kako se treba ponašati u Hrvatskom saboru. Pritom je spočitnuo Zurovcu da komentira Zakon o obnovi, a nije glasao za njega.”Siguran sam da ste pratili koliko smo rasterećenja proveli u prvom mandatu. Samo poreznih rasterećenja više od devet milijardi. Administrativnih rasterećenje 2,7 milijardi kuna. Akcijski planovi koji su išli za tim da smanjimo parafiskalna i administrativnih davanja mislim da će biti milijardu i 115 milijuna kuna. Politika naše vlade je daljnje rasterećenje. Politika ukidanja članarina je dugo na dnevnom redu”, odgovorio je Plenković.

PLENKOVIĆ KOMENTIRAO SLUČAJ HDZ-OVCA KOJI JE U ŠKOLI U ZAGVOZDU ZAPOSLIO KĆER: ‘Nije mi to baš normalno…’

Povratak na Net.hr