Play ponuda

MARAS ODUSTAO OD KANDIDATURE ZA GRADONAČELNIKA: / 'Jutros sam vidio što SDP-ovci govore medijima, odustajem od te ambicije''

Image

'Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam predsjedniku SDP-a da odustajem od te ambicije'

28.1.2021.
18:17
Play ponuda

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras odustao je u četvrtak od moguće kandidature za gradonačlnika Zagreba, nakon što se u medijima počelo špekulirati da vodstvo SDP-a ne želi da on bude kandidat.

"Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam predsjedniku SDP-a da odustajem od te ambicije", napisao je Maras na svom facebook profilu.

Nesuglasice oko SDP-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika pojavile su se nakon što je došla informacija da vrh SDP-a želi da kandidat bude Joško Klisović, a ne Maras, koji je ambiciju na to mjesto iskazao kao predsjednik zagrebačke organizacije.

Image
VANĐELIĆ TVRDI DA ON NIJE UTJECAO NA IZMJENE ZAKONA: /

'Javnost će me upoznati, mislim da ćete biti zadovoljni'

Image
VANĐELIĆ TVRDI DA ON NIJE UTJECAO NA IZMJENE ZAKONA: /

'Javnost će me upoznati, mislim da ćete biti zadovoljni'

Očekivalo se da će se zagrebačka organizacija biti raspuštena

"Nisam ništa ukrao, nisam nikog pitao kaj bi štel biti, nego sam se zadnje 23 godine svaki dan borio za bolju Hrvatsku i SDP. I nisam se štedio niti sekunde. Hvala vam na svemu", napisao je Maras na facebooku.

Predsjedništvo SDP-a ima večeras u 18 sati sjednicu na kojoj se očekivalo da će biti raspuštena zagrebačka organizacija odluči li da će Maras biti gradonačelnički kandidat.

Također bi trebao biti raspušten vukovarski SDP zbog kandidature Željka Sabe za gradonačelnika Vukovara, svojedobno osuđenog zbog korupcije jer je pokušao podmititi vijećnicu.

SDP-OVA GAĆA O SABINOJ KANDIDATURI: 'Izjava da ga SDP treba zaštititi od progona je skandalozna; ako se toliko divi Plenkoviću otvorena su mu vrata'

Play ponuda
Play ponuda