Play ponuda

MARAS NAKON PROPALIH PREGOVORA S PLATFORMOM 'MOŽEMO!' I TOMAŠEVIĆEM: / 'Propuštena je velika prilika'

Image
Foto: pixsell

'Nažalost, platforma Možemo! ne želi sudjelovati u zajedničkom nastupu ujedinjene lijevo/liberalne opcije na lokalnim izborima u Zagrebu sljedeće godine', kazao je Maras

24.12.2020.
8:30
pixsell
Play ponuda

Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a, oglasio na društvenoj mreži Facebook nakon što su propali pregovori između lijevo-liberalne zagrebačke opozicije.

Image
DRAMATIČNA OBJAVA ZAGREBAČKOG HDZ-OVCA: /

'Ovakav anketni tuš pokazuje što je napravio politički vrh. Dosta čoporske poslušnosti'

Image
DRAMATIČNA OBJAVA ZAGREBAČKOG HDZ-OVCA: /

'Ovakav anketni tuš pokazuje što je napravio politički vrh. Dosta čoporske poslušnosti'

"Večeras su završeni razgovori zagrebačke oporbe. Nažalost, platforma Možemo! ne želi sudjelovati u zajedničkom nastupu ujedinjene lijevo/liberalne opcije na lokalnim izborima u Zagrebu sljedeće godine. Propuštena je velika prilika da zajednički stvorimo promjenu u Zagrebu. Unatoč tome, SDP neće odustati od stvaranja boljeg Zagreba. Nastavljamo pregovore s drugim lijevo/liberalnim partnerima kako bismo sljedeće godine oslobodili Zagreb od korumpirane vlasti Bandića i HDZ-a", napisao je Maras.

Predsjednik Kluba lijevog bloka u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Tomislav Tomašević, za kojega mnogi smatraju kako jedini može svrgnuti dugogodišnjeg gradonačelnika Milana Bandića na idućim izborima, kazao je kako će sve vezano uz propale pregovore pojasniti na konferenciji za medije, na kojoj će govoriti ispred platformi Možemo! i Zagreb je naš!

Niti jedna druga lijevo-liberalna stranka iz zagrebačke Gradske skupštine nije se oglasila nakon večerašnjeg sastanka.

Play ponuda
Play ponuda