Zdravko Mamić večeras je na Facebooku napisao novu objavu i uz nju objavio video u kojem proziva suca osječkog Županijskog suda Zvonka Vekića posprdno ga nazivajući Louis Vekić, aludirajući na skupocjene Louis Vuitton cipele koje mu je navodno kupio.

Evo što je Mamić napisao u objavi...

'Ovog puta vam neće proći mazanje očiju!'

"Alisa, dođi kod nas da vidiš čuda! Večeras sam u jednom dnevniku doznao da korumpirani suci u Hrvatskoj uzimaju odvjetnike za obranu prije nego je pokrenut kazneni progon i prije nego su čak i službeno razriješeni dužnosti. I to odvjetnike HNK Hajduka, ne bilo kakve! Kao odgovor priložit ću Director's cut verziju snimke s rođendanskog slavlja koju je snimio gospon sudac Audemars. Na 31. sekundi videa poslušajte suca Louisa Vekića kako pita Dadu Audemars Krušlina hoće li poslati video mom bratu Zokiju. Onom Zokiju kojem sudi. Da, Vekiću, poslao je. Ovog puta vam neće proći mazanje očiju! #ReformaPravosuđa", napisao je Mamić.

Ranije u utorak Mamić je na Facebooku objavio i inkriminirajuće mailove te račune koji navodno dokazuju da je sucu Vekiću te njegovoj prijateljici i njezinoj kćeri svojedobno platio avionsku kartu do Dubaija plativši je 23.000 kuna. Objavio je i eksplicitne SMS-poruke koje je sudac Kvesić slao jednoj svojoj prijateljici.