PROSTITUIRANJE U ZAGREBU

MADAM SONJA IZA REŠETAKA: Posvađala se s prostitukom, a ona ju izdala – prijavila da podvodi maloljetnicu

Nakon što je uhićena 62-godišnja svodnica koja ja podvodila maloljetnu djevojku, doznali smo kako je riječ o 17-godišnjoj srednjoškolki iz okolice Zagreba koja je sama pristala baviti se prostitucijom. Sada se doznaje da su se svodnica i maloljetna djevojka upoznale preko zajedničkog prijatelja.

KAKO JE ZAGREBAČKA SREDNJOŠKOLKA ZAVRŠILA U RALJAMA PROSTITUCIJE: Svodnica ju je klijentima prodavala za 400 kuna

Iako je djevojka navodno sama pristala baviti se prostitucijom, svodnica će ipak odgovarati jer je podvodila djevojku mlađu od 18 godina, koja je zakonski dijete te joj zbog toga prijeti i do deset godina zatvora.

Madam Sonja maloljetnicu upoznala preko zajedničkog prijatelja

62-godišnja svodnica Sonja istražiteljima je rekla kako nije znala da je djevojka maloljetna. U istražnom će zatvoru Sonja sada ostati najmanje mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Ispričala je i kako je djevojku upoznala preko zajedničkog prijatelja kojem je maloljetnica rekla da bi voljela zaraditi nešto novca. Nakon toga ju je on upoznao s madam Sonjom, s kojom je 17-godišnjakinja potom ‘dogovorila posao’. Sredinom studenog, 17-godišnjakinji je svodnica Sonja dovela prve klijente u unajmljeni stan. Za seksualni odnos s mlađahnom djevojkom uzimala je 400 kuna te kasnije s njom tu zaradu i dijelila.

Prijavila ju druga prostitutka

Istražiteljima je maloljetnu prostitutku prijavila druga prostitutka, i to nakon svađe sa svodnicom, piše 24sata. Ona je policiji rekla da je madam znala kako je ta djevojka maloljetna i svejedno ju nastavila podvoditi.

Madam Sonja policiji je već poznata od prije, a sada joj prijeti i do deset godina zatvora za podvođenje maloljetnice.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr