MACAN O SUKOBU S VIDOVIĆ KRIŠTO: / 'Nemam namjeru ispričati se zato što sam je nazvao spodobom'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

'Imala je svoj monolog i nije se dala smesti. Vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti. Pristao sam doći u emisiju jer je tema trebala biti budućnost Hrvatske.

21.7.2020.
8:13
Zarko Basic/PIXSELL
Play logo

Nakon verbalnog incidenta u sinoćnjoj emisiji "Otvoreno" Hrvatske radiotelevizije, komunikacijski stručnjak Krešimir Macan kazao je da se nema namjeru ispričati Karolini Vidović Krišto, nekadašnjoj novinarki i novoizabranoj saborskoj zastupnici iz redova Domovinskog pokreta.

Macan je sinoć, isprovociran nekim njezinim tvrdnjama, Vidović Krišto nazvao "spodobom" te napustio studio usred emisije emitirane uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRAMA U 'OTVORENOM': /

Krešimir Macan je Vidović Krišto nazvao 'spodobom' i napustio studio

Image
DRAMA U 'OTVORENOM': /

Krešimir Macan je Vidović Krišto nazvao 'spodobom' i napustio studio

'Vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti'

"Imala je svoj monolog i nije se dala smesti. Vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti. Pristao sam doći u emisiju jer je tema trebala biti budućnost Hrvatske. Otišao sam svojom voljom kao što sam i došao", kazao je Macan za Večernji list.

Dodao je i kako je Vidović Krišto u studio stigla tek minutu prije emisije "kako ne bi morala s nama razgovarati". Rekao je da joj se nema namjeru ispričati.

"Nemam se namjeru ispričati što sam je nazvao spodobom. Znam je godinama, ali moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru. Ona će ga zamijeniti", rekao je Macan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Došao sam svojom voljom, mogu tako i otići'

O samom činu izlaska iz studija je rekao kako ga ne zanima prošlost i da ima svoj stav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Svi drugi u studiju su političari, oni to moraju trpjeti, ja ne moram. Ne zanima me prošlost. Ona ništa ne zna o prošlosti, nema veze s prošlosti, a priča o prošlosti. Prije bih o tome pričao s generalom Glasnovićem. Ja imam svoj stav i slobodan sam čovjek. Došao sam u studio svojom voljom i s dobrom voljom, mogu i otići svojom voljom", kazao je Macan.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo