OSTAJE U MOSTU

LOVRINOVIĆ UPOZORAVA: “Glasači će shvatiti da se Most ponaša drugačije, izgubit će popularnost”

Saborski zastupnik Ivan Lovrinović potvrdio je za N1 televiziju kako i dalje ostaje u Mostu te je otkrio zašto je kazao “ne” novoj Vladi.

Kaže da su glavni razlozi zbog kojih je rekao “ne” novoj Vladi što nisu jasno izneseni ključni temelji, što se morao prije toga potpisati sporazum o reformskoj vladi između Domoljubne koalicije i MOST-a, u kojem je trebalo precizno navesti ključne točke gospodarske politike, što nije učinjeno, već tamo negdje u pola noći, i jedan od važnijih razloga jest što se nije govorilo o monetarnoj politici.

IZNENADIO SVE: Lovrinović odbio podržati vladu, osjeća se izigranim

Lovrinović je kazao kako je upravo monetarna reforma “jedna od ključnih koje je Most obećao u predizbornoj kampanji” te da su zbog toga “dobili toliki broj glasova”.

“Izgubit će popularnost”

“Znači htjeli smo drugačije ponašanje Središnje banke, gdje će biti više transparentnosti, zaštite korisnika usluga…”, rekao je Lovrinović i dodao da on i Božo Petrov o tome nisu kasnije razgovarali.

LOVRINOVIĆ: “10 milijardi kuna uštede može se napraviti bez rezanja plaća

Kaže i da ako se monetarna reforma i druge važne stvari ne budu primjenjivale, da će glasači shvatiti da se Most ponaša drugačije, izgubit će popularnost, a ljudi će reći da ih je MOST iznevjerio.

“Sve dobre poteze koje će Vlada donositi ću podržati”, kazao je Lovrinović za N1 odgovarajući na pitanje hoće li dići ruku za proračun.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr