KAKO DALJE?

LOVRIĆ O TOMAŠEVIĆEVOM IZBJEGAVANJU KNJIGE ŽALOSTI: ‘Da je neko drugo vrijeme, možda bi se upisao u Knjigu radosti’

Kaže kako je duboko uvjeren da će Stranka rada i solidarnosti, kao i 2017., i 2021. biti najjača stranka u skupštini Grada Zagreba

Najbliži Bandićev suradnik i pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić kaže kako će najveći izazov biti odraditi ova dva mjeseca mandata na razini kako je to uprava Grada Zagreba pod vodstvom Milana Bandića radila proteklih 21 godinu:

“To znači da budemo zaista jedna sjajna logistika građanima i zagrebačkim poduzetnicima. Stranka 365, stranka rada i solidarnosti će izići na ove izbore, međutim u ovom tjednu sasvim sigurno nećemo detaljnije govoriti o tome.”

BANDIĆA VIŠE NEMA, ALI ‘DEČKI’ I OSTAVŠTINA OSTAJU: Kreće grupiranje, pravi gospodari Zagreba neće olako prepustiti svoj plijen

Kaže kako je duboko uvjeren da će Stranka rada i solidarnosti, kao i 2017., i 2021. biti najjača stranka u skupštini Grada Zagreba.

Nema ambicije za predsjednika stranke

Rekao je kako će se pitanje vodstva same stranke rješavati u tjednima pred nama: “Nije, naročito danas, nije ovaj tjedan za političke rasprave i razgovore. Ovo je tjedan i ovo su dani kada se opraštamo od našeg gradonačelnika”, rekao je za RTL.

Naglasio je kako nema ambicije za predsjednika Stranke rada i solidarnosti: “Imam ambicije da se krajnje dostojanstveno oprostim od gradonačelnika, ne samo ja, nego vjerujem i brojni Zagrepčani, a i svi članovi Stranke rada i solidarnosti. U tjednima nakon ovoga tjedna razgovarat ćemo o politici, nisam ovdje večeras da bi razgovarao o politici.”

Prokomentirao je i činjenicu da se Tomislav Tomašević nije upisao u Knjigu žalosti: “Da je neko drugo vrijeme, možda bi se upisao u Knjigu radosti.”

PRVI RADNI DAN BEZ MILANA BANDIĆA: Znate li što je gradonačelnica Pavičić Vukičević danas izdala kao prvu uputu?

“Ja ću gradonačelnika Bandića pamtiti kao najboljeg gradonačelnika u povijesti Grada Zagreba. Ne samo najdugovječnijeg, nego kao i najboljeg, kao jednog sjajnog čovjeka, sjajnog prijatelja, vrhunskog šefa i iznad svega dobrog Milana, dobrog čovjeka.”

Povratak na Net.hr