Lovrić Merzel i Sabo ipak podnijeli ostavke! Zasad na stranačke funkcije

Vukovarski gradonačelnik Željko Sabo podnio je ostavku na mjesto člana Predsjedništva SDP-a, a isto je učinila i njegova pritvorena stranačka koelgica Marina Lovrić Merzel.

7.4.2014.
15:41

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo podnijeli su ostavke na članstvo u predsjedništvu SDP-a, potvrđeno je Media Servisu.

Odvjetnik Marine Lovrić Merzel, Berislav Živković izjavio je da je ona dala ostavku na sve stranačke funkcije. Upitan je li dala ostavku i na funkciju županice, Živković je odgovorio: "To još moramo razraditi, razmotriti i vidjeti. Nismo o tome stigli danas razgovarati".

Sabo je navodno poslao pismo stranačkom šefu Zoranu Milanoviću u kojem je napisao da ne želi da optužnice protiv njega budu opterećenje stranci.

Protiv aktualnog vukovarskog gradonačelnika vodi se nekoliko postupaka, a predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović najavio je kako će Predsjedništvo SDP-a na redovnoj sjednici koja će se održati u srijedu odlučivati o njegovoj, ali i sudbini sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel koja se nalazi u pritvoru.

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali